Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Data Communication : Εγκατάσταση επιχειρηματικής λύσης στην Infοbank Hellastat

Η Data Communication ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της κορυφαίας επιχειρηματικής λύσης Microsoft Dynamics CRM 2013 στην Infοbank Hellastat A.E., έναν από τους σημαντικότερους παρόχους οικονομικής και εμπορικής πληροφόρησης στην Ελλάδα. Διαθέτοντας αμιγώς πελατο-κεντρική λειτουργία, βασική ανάγκη της Infobank Hellastat A.E. ήταν η ανανέωση των πληροφοριακών υποδομών της με μια νέα πλατφόρμα που θα επέτρεπε καλύτερη οργάνωση […]

Η Data Communication ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της κορυφαίας επιχειρηματικής λύσης Microsoft Dynamics CRM 2013 στην Infοbank Hellastat A.E., έναν από τους σημαντικότερους παρόχους οικονομικής και εμπορικής πληροφόρησης στην Ελλάδα.

Διαθέτοντας αμιγώς πελατο-κεντρική λειτουργία, βασική ανάγκη της Infobank Hellastat A.E. ήταν η ανανέωση των πληροφοριακών υποδομών της με μια νέα πλατφόρμα που θα επέτρεπε καλύτερη οργάνωση των επιχειρησιακών της πόρων και μέγιστη αξιοποίηση του συνόλου της επικοινωνίας της με τους πελάτες της. Βασικό ζητούμενο στην επιλογή της λύσης ήταν η γρήγορη εγκατάσταση του συστήματος, καθώς και η αποφυγή χρονοβόρων διαδικασιών εκπαίδευσης των εργαζόμενων της εταιρίας.

Το Microsoft Dynamics CRM 2013, καλύπτοντας τις λειτουργίες των Πωλήσεων, του Marketing και της Υποστήριξης Πελατών, προκρίθηκε ως η ιδανική λύση, εξαιτίας των δυνατοτήτων παραμετροποίησης και της υψηλής λειτουργικότητάς του, επιτρέποντας μάλιστα τη βελτίωση των διαδικασιών του κύκλου πώλησης αλλά και της εξυπηρέτησης των πελατών. Το έργο, από την εγκατάσταση, την ανάλυση και τη σχεδίαση, έως την παραμετροποίηση και την εκπαίδευση, ανέλαβε εξολοκλήρου η Data Communication. Για την υλοποίηση του έργου η Data Communication χρησιμοποίησε τη διεθνή μεθοδολογία υλοποίησης έργων Sure Step της Microsoft που εγγυάται την σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τον συμφωνηθέντα προϋπολογισμό και τις απαραίτητες προδιαγραφές ολοκλήρωση του έργου.

Με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Χρυσόστομος Κάτσης, Διευθύνων Σύμβουλος Infobank Hellastat A.E. δήλωσε: «Η εγκατάσταση του CRM στην Infobank Hellastat ήταν ένα project που ολοκληρώθηκε μέσα στους χρόνους που είχαμε θέσει και με μεγάλη επιτυχία. Η εκπαίδευση του προσωπικού ήταν πλήρης και οι χρήστες από την πρώτη μέρα κατάφεραν να επωφεληθούν από την πλειοψηφία των δυνατοτήτων της εφαρμογής. Η χρήση που γίνεται είναι καθημερινή και πλέον απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων και την ορθή καταγραφή των ενεργειών».

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, ανέφερε: «Με σταθερή προσήλωση στη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, μέσα από την ολοκληρωμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360, εστιάζουμε και μελετάμε εις βάθος κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προκειμένου η υλοποίηση που θα πραγματοποιήσουμε να καλύπτει πλήρως το σύνολο των αναγκών του. Ζητούμενο για εμάς παραμένει να είμαστε στρατηγικοί συνεργάτες των επιχειρήσεων, προτείνοντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής που εξασφαλίζουν μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024