Τέσσερις αγωνιστικές στον Κάτσε, για εξύβριση του διαιτητή
Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Εργκους Κάτσε, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλονή, την περασμένη Τετάρτη στη Μυτιλήνη. Ο Αλβανός αμυντικός μέσος του «Δικεφάλου» γράφτηκε στο φύλλο αγώνα για εξύβριση του διαιτητή Χρήστου Μήτσιου και τιμωρήθηκε βάσει του σχετικού κανονισμού με αποκλεισμό τεσσάρων αγώνων.
Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Εργκους Κάτσε, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλονή, την περασμένη Τετάρτη στη Μυτιλήνη.
Ο Αλβανός αμυντικός μέσος του «Δικεφάλου» γράφτηκε στο φύλλο αγώνα για εξύβριση του διαιτητή Χρήστου Μήτσιου και τιμωρήθηκε βάσει του σχετικού κανονισμού με αποκλεισμό τεσσάρων αγώνων.
Πάντως, ο Κάτσε θα απουσιάσει στην ουσία από τρία ματς του ΠΑΟΚ, με τον Πλατανιά (18/1), τον Παναιτωλικό (31/1) και ΟΦΗ (4/2).
Τη δεύτερη κατά σειρά αγωνιστική της ποινής ο διεθνής μέσος θα την εκτίσει τυπικά στο ματς της 20ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί, κι έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για το ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, στις 8 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442