Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καμπάνα» αφαίρεσης 6 βαθμών για τον ΟΦΗ από την FIFA

«Καμπάνα» αφαίρεσης 6 βαθμών για τον ΟΦΗ από την FIFA

Την Τετάρτη ο ΟΦΗ γλίτωσε την αποβολή από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά μια ημέρα αργότερα, η FIFA τιμώρισε την κρητική ομάδα με αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς ύψους μόλις 70.000 ευρώ. Η απόφαση είναι τελεσίδηκη και η ΕΠΟ την κοινοποίησε στην Σούπερ Λιγκ, η οποία είναι υποχρεωμένη να την εφαρμόσει άμεσα.

Την Τετάρτη ο ΟΦΗ γλίτωσε την αποβολή από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά μια ημέρα αργότερα, η FIFA τιμώρισε την κρητική ομάδα με αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς ύψους μόλις 70.000 ευρώ.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και η ΕΠΟ την κοινοποίησε στην Σούπερ Λιγκ, η οποία είναι υποχρεωμένη να την εφαρμόσει άμεσα.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ πέφτει στους 14 βαθμούς και στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Ο Πέσιτς, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 13 φορές με τη φανέλα του ΟΦΗ σημειώνοντας ένα γκολ, είχε προφύγει το 2012 στη FIFA που του επιδίκασε το ποσό των 240.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται όμως, ο ΟΦΗ δεν τήρησε τον διακανονισμό με τον παίκτη και έτσι η FIFA που είναι πάντα αυστηρή σε τέτοιες υποθέσεις, δεν χαρίστηκε στους κρητικούς.

Τέλος, ακόμα και αν ο ΟΦΗ πληρώσει το ποσό που οφείλει στον παίκτη, δύσκολα θα αλλάξει η απόφαση της FIFA για την αφαίρεση των βαθμών…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024