Κυπριακά διπλοκάμπινα χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές
Από την Κύπρο προέρχονται διπλοκάμπινα φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν από την Κύπρο μέσω κατεχομένων και Τουρκίας.
Από την Κύπρο προέρχονται διπλοκάμπινα φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν από την Κύπρο μέσω κατεχομένων και Τουρκίας.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο ΡΙΚ, ο προϊστάμενος της κυπριακής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ), Αντρέας Πενταράς, δηλώνοντας πως όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο στο Διαδίκτυο, το οποίο παρουσίαζε διπλοκάμπινο, με κυπριακές πινακίδες, το οποίο έφερε πολυβόλο.
Από έρευνα διαπιστώθηκε ότι σημαντικός αριθμός διπλοκάμπινων, είπε, πέρασαν μέσω κατεχομένων στην Τουρκία και από εκεί στην κατοχή του Ισλαμικού Κράτους. Ο κύριος Πενταράς, αποκάλυψε επίσης ότι ανακρίθηκαν για την υπόθεση συγκεκριμένα πρόσωπα, ωστόσο δεν στοιχειοθετήθηκε εναντίον τους ποινικό αδίκημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παιδιά και κλοπή ταυτότητας: Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς
- Η Εθνική Ελλάδας για 6η φορά σε τελικό διεθνών διοργανώσεων – Πάει για το πρώτο χρυσό! (vids)
- «Δεν ήθελα ο Φέρι Μπιούλερ να είναι κάποιος που θα ήθελες να χτυπήσεις»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο αλγόριθμος των μεγάλων ανατροπών – Η «προφητεία» του περίφημου «Dr. Doom»
- «Ό,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει»: Όταν πρώην αρχηγός της Μοσάντ προειδοποιούσε εναντίον της επίθεσης στο Ιράν
- Τι αποκαλύπτει η Οδύσσεια για την αρχαιοελληνική επιστήμη και τεχνολογία


