Έχει τραγούδι, ήρωες της επανάστασης και συζητείται παντού στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Πολλοί το θεώρησαν στην αρχή «τρολ», αλλά είναι το νέο προεκλογικό σποτ του κινήματος. ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ.
Έχει τραγούδι, ήρωες της επανάστασης και συζητείται παντού στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Πολλοί μπορεί να το θεώρησαν στην αρχή «τρολ», αλλά είναι το νέο προεκλογικό σποτ του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση).
Στο πεντάλεπτο βίντεο, ο επικεφαλής του κόμματος, Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει τον νέο Κολοκοτρώνη αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα και ζητά την ψήφο των πολιτών.
Το… μουσικό χαλί είναι το τραγούδι μιας ξανθιάς κυρίας, με στίχους που «αναλύουν» τις… θέσεις του κινήματος.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.