Κινδύνεψαν άνθρωποι από τις πλημμύρες στο Ηράκλειο Κρήτης
Σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ατόμων από πλημμυρισμένα σπίτια στις Μαλάδες και τη Φοινικιά του Ηρακλείου Κρήτης προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Με βάρκα έφτασε η ΕΜΑΚ στο πλημμυρισμένο σπίτι 38χρονου στις Μαλάδες προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν, καθώς το ύψος του νερού έφθανε περίπου τα δύο μέτρα. Στην ίδια περιοχή απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα με δυο παιδιά που είχαν ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού τους.
Σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ατόμων από πλημμυρισμένα σπίτια στις Μαλάδες και τη Φοινικιά του Ηρακλείου Κρήτης προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση απεγκλωβισμού 38χρονου από το πλημμυρισμένο σπίτι του στις Μαλάδες, το οποίο προσέγγισε η ΕΜΑΚ με βάρκα, καθώς ήταν αδύνατον να το πλησιάσουν με άλλον τρόπο, επειδή το ύψος του νερού έφθανε περίπου τα δύο μέτρα.
Νωρίτερα, στην ίδια περιοχή απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα με δυο παιδιά που είχαν ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού τους μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες.
Στην περιοχή του Καρτερού κινδύνεψαν τρία άτομα, καθώς από την έντονη βροχόπτωση τα νερά μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους και σώθηκαν χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε και σε άλλους απεγκλωβισμούς στην περιοχή των Μαλάδων και της Φοινικιάς από σπίτια, στο Καστέλι Πεδιάδος και στο Αβδού από αυτοκίνητα, ενώ βρισκόταν επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να παρέμβει σε όποιες περιπτώσεις χρειασθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»