Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υψηλά πρόστιμα σε Ρόουλαντ και Μεχία για τη γροθιά στον οπαδό

Υψηλά πρόστιμα σε Ρόουλαντ και Μεχία για τη γροθιά στον οπαδό

Πρόστιμο 30.000 ευρώ καλούνται να καταβάλουν οι άσοι της Μπάνβιτ, Ερλ Ρόουλαντ και Σάμι Μεχία, για τη συμπεριφορά τους στον εκτός έδρας αγώνα της τουρκικής ομάδας με την Μπούντουτσνοστ για την 1η αγωνιστική της φάσης των «32» του EuroCup. Συγκεκριμένα ο Ερλ Ρόουλαντ γρονθοκόπησε εν κινήσει φίλαθλο της Μπούντουτσνοστ, όταν ο τελευταίος εισέβαλε στο παρκέ στα τέλη της 3ης περιόδου και έσπρωξε με δύναμη τον Σάμι Μεχία. Ο Ρόουλαντ ερχόταν από πίσω με ταχύτητα και, βλέποντας το περιστατικό, σώριασε με γροθιά τον οπαδό.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ καλούνται να καταβάλουν οι άσοι της Μπάνβιτ, Ερλ Ρόουλαντ και Σάμι Μεχία, για τη συμπεριφορά τους στον εκτός έδρας αγώνα της τουρκικής ομάδας με την Μπούντουτσνοστ για την 1η αγωνιστική της φάσης των «32» του EuroCup.

Συγκεκριμένα ο Ερλ Ρόουλαντ γρονθοκόπησε εν κινήσει φίλαθλο της Μπούντουτσνοστ, όταν ο τελευταίος εισέβαλε στο παρκέ στα τέλη της 3ης περιόδου και έσπρωξε με δύναμη τον Σάμι Μεχία.

Ο Ρόουλαντ ερχόταν από πίσω με ταχύτητα και, βλέποντας το περιστατικό, σώριασε με γροθιά τον οπαδό.

Τόσο ο Ρόουλαντ, όσο και ο Μεχία αποβλήθηκαν άμεσα από τους διαιτητές. Ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του, τιμωρώντας επίσης με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής τον Μεχία, αλλά και με πρόστιμο 33.500 ευρώ τη γηπεδούχο Μπούντουτσνοστ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του οπαδού της στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Μεχία, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ (2008-2009) και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2011-2012), θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπάνβιτ με την ιταλική Σάσαρι, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «32» του EuroCup.

Ο Ρόουλαντ είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ισχυριζόμενος, πάντως, πως «ο εισβολέας πριν πλησιάσει τον Μεχία επιτέθηκε στον αρχηγό μας, Κιθ Σίμονς, που ήδη έχει πρόβλημα με τη μέση του.

Κάνει θεραπείες για να παίζει. Αυτός ο άνδρας θα μπορούσε να του σταματήσει την καριέρα, αν τον χτυπούσε με λάθος τρόπο.

Ένας άνδρας έτρεξε στο παρκέ κι επιτέθηκε σε δύο από τους συμπαίκτες μου και δεν έπρεπε να αντιδράσουμε; Ζητώ συγγνώμη για το γεγονός, όχι όμως για την αντίδρασή μου. Αυτά τα γεγονότα πρέπει να σταματούν πριν γίνουν».

Νικήτρια του αγώνα Μπούντουτσνοστ-Μπάνβιτ, στην Ποντγκόριτσα, αναδείχθηκε η τουρκική ομάδα με 74-68.

Δείτε το περιστατικό:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024