Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσέφυγε τελικά στο ΑΣΕΑΔ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Προσέφυγε τελικά στο ΑΣΕΑΔ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στον «αέρα» βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο ημιτελικός Κυπέλλου, αφού ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή όπου έκανε αποδεκτή την έφεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αποφάσισε να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, με σκοπό να δικαιωθεί και να... πάρει πίσω την πρόκριση στον ημιτελικό.

Στον «αέρα» βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο ημιτελικός Κυπέλλου, αφού ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή όπου έκανε αποδεκτή την έφεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αποφάσισε να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, με σκοπό να δικαιωθεί και να… πάρει πίσω την πρόκριση στον ημιτελικό.

Από την περασμένη Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, όταν ανακοίνωσε την απόφασή του ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, στον Παναθηναϊκό εξέταζαν το πως θα έπρεπε να κινηθούν και δεν είχαν καταλήξει για το αν θα είχε νόημα η έφεση.

Καθώς η πρώτη απόφαση του ΑΣΕΑΔ ζητούσε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να λάβει απόφαση σχετικά με την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός (ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την είχε αρχικά απορρίψει ως απαράδεκτη θεωρώντας πως ήταν αναρμόδιο όργανο να αποφανθεί), στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να δικαιωθούν και να ισχύσει η νίκη τους με 77-76 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προβεί σε καταγγελία για κατακύρωση υπέρ της του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, λόγω της παρουσίας του τότε ιδιοκτήτη και προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στις 9 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024