Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα δολοφονίας 34χρονης ιερόδουλης

Ένας 27χρονος συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας 34χρονης ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη. Στις αρχές Δεκεμβρίου ο 27χρονος είχε επιτεθεί στην 34χρονη με μεταλλικό σωλήνα στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Ένας 27χρονος συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας 34χρονης ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη.

Στις 7 Δεκεμβρίου, στη διασταύρωση Βαλτοχωρίου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας, η 34χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενη οδηγό, μεεμφανή τραύματα στο σώμα της.

Διακομίστηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και κατόπιν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.

Όπως κατήγγειλε η 34χρονη, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας εκείνης, παρελήφθη από την οδό Γιαννιτσών και επιβιβάστηκε στο φορτηγό αυτοκίνητο 27χρονου άνδρα, με σκοπό την ερωτική τους συνεύρεση.

Κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή του Δενδροποτάμου, ο δράστης τής επιτέθηκε απρόκλητα με μεταλλικό αντικείμενο, χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι. Θεωρώντας ότι η γυναίκα είχε εκπνεύσει, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και, αφού την έριξε σε αρδευτικό κανάλι, απομακρύνθηκε με το όχημά του.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα για την ταυτοποίηση του δράστη, ο 27χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, έχοντας εκφράσει πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Αφού εξετάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.

Σε έρευνα στο αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε μεταλλικός σωλήνας, ο οποίος, καθ’ ομολογίαν του ιδίου, αποτέλεσε το όργανο της επίθεσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, με δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024