Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δημοσιεύματα της Βαρκελώνης... πόνεσαν τον Μέσι

Τα δημοσιεύματα της Βαρκελώνης… πόνεσαν τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τη μεγάλη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με 3-1, στο «Καμπ Νου» και να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου. Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Λιονέλ Μέσι είναι σε κόντρα με τον προπονητή του, Λουίς Ενρίκε, αλλά αυτό όχι μόνο δεν επηρέασε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά τον... πείσμωσε και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τη μεγάλη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με 3-1, στο «Καμπ Νου» και να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου. Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Λιονέλ Μέσι είναι σε κόντρα με τον προπονητή του, Λουίς Ενρίκε, αλλά αυτό όχι μόνο δεν επηρέασε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά τον… πείσμωσε και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μέσι τοποθετήθηκε στα δημοσιεύματα για τις σχέσεις του με τον προπονητή του, τις επαφές του με την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τους όρους που έθεσε για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από την ομάδα της Βαρκελόνης, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Λουίς Ενρίκε:

«Ολα αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψευδή. Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω. Ολα αυτά που γράφονται για τη σχέση μου με τον Λουίς Ενρίκε, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι είναι απλά ψέματα. Τα τελευταία ψέματα πόνεσαν περισσότερο γιατί προήλθαν από ΜΜΕ της Βαρκελώνης αυτή τη φορά κι όχι της Μαδρίτης που συχνά μας επιτίθενται. Δεν έβαλα κανέναν όρο για να παραμείνω, πολύ απλά γιατί δεν έχω καμία σκέψη να φύγω. Είμαι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και δεν πρόκειται να φύγω.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024