Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Podemos: Μέρκελ ή Τσίπρας το δίλημμα των εκλογών στην Ελλάδα

Podemos: Μέρκελ ή Τσίπρας το δίλημμα των εκλογών στην Ελλάδα

Δύο είναι οι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, λέει ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, γενικός γραμματέας του Podemos (Μπορούμε) στην Ισπανία: Μέρκελ ή Αλέξης Τσίπρας. Ο Π.Ιγκλέσιας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν έναν «Έλληνα νέο πρωθυπουργό για τη χώρα».

Δύο είναι οι επιλογές για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, είπε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, γενικός γραμματέας του Podemos (Μπορούμε) στην Ισπανία: Μέρκελ ή Αλέξης Τσίπρας. Ο Π.Ιγκλέσιας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν έναν «Έλληνα νέο πρωθυπουργό για τη χώρα».

«Είμαι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας από τους Podemos και το μήνυμά μου προς τον ελληνικό λαό είναι αρκετά σαφές» τονίζει ο γγ του Podemos.

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο επιλογές στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, δύο υποψήφιοι: Ο υποψήφιος που ονομάζεται Άνγκελα Μέρκελ, και αντιπροσωπεύεται από κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, και ο έλληνας υποψήφιος -το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας» προσθέτει.

«Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν έναν Έλληνα νέο πρωθυπουργό για τη χώρα. Νομίζω ότι στο Νότο της Ευρώπης χρειαζόμαστε πρωθυπουργούς που θα υπερασπίζονται και θα προστατεύουν την εθνική κυριαρχία» τονίζει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024