Μόνη πρώτη η Λιόν, μετά τις «γκέλες» των Παρί και Μαρσέιγ
Τη μοναξιά της κορυφής στο Championnat, μετά από 20 αγώνες, απολαμβάνει από την Κυριακή η Λιόν. Η ομάδα του Ιμπέρ Φουρνιέ εκμεταλλεύτηκε τις ήττες των Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν και με το άνετο 3-0 επί της Τουλούζ ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογικού πίνακα. Στο 0-0 έμειναν Ναντ και Μετς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Τη μοναξιά της κορυφής στο Championnat, μετά από 20 αγώνες, απολαμβάνει από την Κυριακή η Λιόν. Η ομάδα του Ιμπέρ Φουρνιέ εκμεταλλεύτηκε τις ήττες των Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν και με το άνετο 3-0 επί της Τουλούζ ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογικού πίνακα.
Στο 0-0 έμειναν Ναντ και Μετς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.