Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές η «Νέα ΜΕΡΑ» του Χρ.Ζώη
Να μην συμμετέχει η «Νέα ΜΕΡΑ» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της, «επειδή θεωρούμε σημαντικό να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα διατηρώντας την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας». Δηλώνει πάντως παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις της «επόμενης μέρας», ενώ καλεί τα στελέχη και τους οπαδούς της «να επιλέξουν ελεύθερα και κατά την κρίση τους» στις εκλογές.
Να μην συμμετέχει η «Νέα ΜΕΡΑ» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της, την Παρασκευή, «επειδή θεωρούμε σημαντικό να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα διατηρώντας την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας».
Η Νέα Μέρα (Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση) του Χρήστου Ζώη, δηλώνει πάντως παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις της «επόμενης μέρας», ενώ καλεί τα στελέχη και τους οπαδούς της «να επιλέξουν ελεύθερα και κατά την κρίση τους» στις εκλογές.
«Σήμερα και υπό το συντριπτικό βάρος μιας κοινής γνώμης που έχει κάνει κτήμα της τις δικές μας απόψεις προτεραιότητες και θέσεις, οι πρωταγωνιστές του προεκλογικού αγώνα ποιούν την ανάγκη φιλότιμο και όψιμα τις ανακαλύπτουν αλλά δεν πείθουν ότι τις ενστερνίζονται. Επειδή θεωρούμε σημαντικό να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα διατηρώντας την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας, για τον λόγο αυτόν απόφασή μας είναι να μην συμμετέχουμε στις εκλογές της 25/1/2015», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Τέλος καλεί τα στελέχη και τους οπαδούς της «να επιλέξουν ελεύθερα και κατά την κρίση τους με την ενεργή συμμέτοχη τους στις επερχόμενες εκλογές της 25/1/2015».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442