Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές η «Νέα ΜΕΡΑ» του Χρ.Ζώη

Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές η «Νέα ΜΕΡΑ» του Χρ.Ζώη

Να μην συμμετέχει η «Νέα ΜΕΡΑ» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της, «επειδή θεωρούμε σημαντικό να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα διατηρώντας την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας». Δηλώνει πάντως παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις της «επόμενης μέρας», ενώ καλεί τα στελέχη και τους οπαδούς της «να επιλέξουν ελεύθερα και κατά την κρίση τους» στις εκλογές.

Να μην συμμετέχει η «Νέα ΜΕΡΑ» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της, την Παρασκευή, «επειδή θεωρούμε σημαντικό να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα διατηρώντας την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας».

Η Νέα Μέρα (Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση) του Χρήστου Ζώη, δηλώνει πάντως παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις της «επόμενης μέρας», ενώ καλεί τα στελέχη και τους οπαδούς της «να επιλέξουν ελεύθερα και κατά την κρίση τους» στις εκλογές.

«Σήμερα και υπό το συντριπτικό βάρος μιας κοινής γνώμης που έχει κάνει κτήμα της τις δικές μας απόψεις προτεραιότητες και θέσεις, οι πρωταγωνιστές του προεκλογικού αγώνα ποιούν την ανάγκη φιλότιμο και όψιμα τις ανακαλύπτουν αλλά δεν πείθουν ότι τις ενστερνίζονται. Επειδή θεωρούμε σημαντικό να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα διατηρώντας την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας, για τον λόγο αυτόν απόφασή μας είναι να μην συμμετέχουμε στις εκλογές της 25/1/2015», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τέλος καλεί τα στελέχη και τους οπαδούς της «να επιλέξουν ελεύθερα και κατά την κρίση τους με την ενεργή συμμέτοχη τους στις επερχόμενες εκλογές της 25/1/2015».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024