Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά του το Ποτάμι

Ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά του το Ποτάμι

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού με ονόματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Στην Α' Αθήνας θα δώσουν τη μάχη, μεταξύ άλλων, ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά, ο πανεπιστημιακός Περικλής Βαλλιάνος και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού με ονόματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Στην Α’ Αθήνας θα δώσουν τη μάχη, μεταξύ άλλων, ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά, ο πανεπιστημιακός Περικλής Βαλλιάνος και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Στη Β΄Αθήνας είναι υποψήφια η Αντιγόνη Λυμπεράκη από τη Δράση, η Αθηνά Δρέττα από το ΠΑΣΟΚ, η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, ο Γιώργος Αμυράς που στις ευρωεκλογές είχε κατέβει με τη ΝΔ, ο τέως γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο πρώην ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός και ο πρώην ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

H πλήρης λίστα των υποψηφίων (αρχείο PDF)



Στις λίστες βρίσκεται και ο Στέλιος Προσαλίκας από το χώρο του βόλεϊ, ενώ υποψήφιος είναι και η μεγάλη δόξα του μπάσκετ Μέμος Ιωάννου.

Στην Περιφέρεια Αττικής είναι υποψήφιοι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας και ο ζωντανός θρύλος της υδατοσφαίρισης Γιώργος Μαυρωτάς, στην Α’ Θεσσαλονίκης κατεβαίνει υποψήφια η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας και η Νιόβη Παυλίδου (ΠΑΣΟΚ-Ελιά, στις πρόσφατες περιφερειακές).

«Το Κίνημά μας επέλεξε άξιους, ικανούς, ξεχωριστούς κι ενεργούς πολίτες» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ΑΠΕ – ΜΠΕ σχετικά με τη λίστα των υποψηφίων του σε όλη την Ελλάδα.

«Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι πολίτες της Πάτρας αλλά και του Πύργου και της Αιτωλοακαρνανίας στους υποψήφιους βουλευτές του Ποταμιού το αποδεικνύει».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης την προσεχή Κυριακή θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη στη πρώτη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Ποταμιού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024