Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η διαδικασία για την χορήγηση Επιταγών Ψηφιακής Αλληλεγγύης

Ξεκίνησε η διαδικασία για την χορήγηση Επιταγών Ψηφιακής Αλληλεγγύης

Στον δικτυακό τόπο e-inclusion.gr υποβάλλονται οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην δράση Ψηφιακή Αλληλεγγύη του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που αφορά πολίτες δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού -εξαιρούμενων των e-shops-, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους καθώς και συμβούλους των τεχνολογιών πληροφορικής στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Στον δικτυακό τόπο e-inclusion.gr υποβάλλονται οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που αφορά πολίτες δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού -εξαιρουμένων των e-shops-, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους καθώς και συμβούλους των τεχνολογιών πληροφορικής (και φυσικά πρόσωπα). Η δράση αφορά στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Κάθε ωφελούμενος δικαιούται μόνο μία Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης και κάθε Επιταγή έχει συνολική οικονομική αξία που καλύπτει τις ακόλουθες παροχές:

  • Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ADSL/VDSL ή κινητή (mobile) 3G (ή ανώτερη) ή δορυφορική) – μέχρι 12€ το μήνα και μέχρι 31/10/2015
  • Βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (tablet ή netbook ή laptop/notebook) – μέχρι 230€
  • Υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης/ενημέρωσης στη χρήση ΤΠΕ κατ’ οίκον (προαιρετικά) – μέχρι 60€.

Καθεμιά από τις παραπάνω παροχές είναι διακριτά προκοστολογημένη και δεν επιτρέπεται η μεταφορά ποσού από τη μία κατηγορία δαπάνης στην άλλη.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της δράσης και με χρήση των συνθηματικών (username/password) του ΠΣ TAXISNET να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της δράσης. Θα μπορεί να τυπώνει το μοναδικό κωδικό του κουπονιού που του αντιστοιχεί ή να το λάβει στο mail του ή στο κινητό του.

  • Αναλυτικές πληροφορίες δημοσιεύονται στο e-inclusion.gr

H εγγραφή των δικαιούχων (με τα στοιχεία που χρησιμοποιούν για την είσοδό τους στο TAXISnet) θα είναι διαθέσιμη από τις 4 Φεβρουαρίου 2015, των συμβούλων (φυσικών προσώπων) από τις 10 Ιανουαρίου 2015. Προς το παρόν, οι εγγραφές αφορούν τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού και τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

«Εισιτήρια μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα, τα εκδοτήρια και το ticketmaster», αναφέρει η ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024