Συλλυπητήριο μήνυμα Παπούλια προς Ολάντ για την επίθεση στο Charlie Hebdo
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, απέστειλε στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο Κάρολος Παπούλιας.
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, απέστειλε στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο Κάρολος Παπούλιας.
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Με αγανάκτηση και μεγάλη συγκίνηση ενημερώθηκα για το τρομοκρατικό χτύπημα που έλαβε χώρα στο Παρίσι και που προκάλεσε τον θάνατο 12 ανθρώπων και έναν μεγάλο αριθμό τραυματιών.
»Εκ μέρους του ελληνικού λαού και εμού προσωπικώς, κύριε Πρόεδρε, σας εκφράζω την πιο ισχυρή μου καταδίκη γι’ αυτή την εγκληματική ενέργεια και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον γαλλικό λαό, τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Gen Z: Τα 8 πράγματα που δεν αντέχει από την γενιά Χ και τους baby boomers – Απλά καθημερινά μέχρι πεποιθήσεις
- Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ νέα μεγάλη επίθεση κατά του Ιράν – «Δεν έχουμε άλλη επιλογή», του είπε
- ΕΠΟ: Η μέρα της αλήθειας για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Το ΕΣΥ κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση», λέει ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς στη Λέρο, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ
- Πυκνώνουν οι αιχμηρές παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ – Νέα ερώτηση Χρυσομάλλη προς την κυβέρνηση
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα



