Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού θα βρίσκονται τα κεντρικά εκλογικά περίπτερα των κομμάτων

Πού θα βρίσκονται τα κεντρικά εκλογικά περίπτερα των κομμάτων

Στους κοινόχρηστους χώρους που παραχωρούνται στα κόμματα για τα εκλογικά τους περίπτερα, κατέληξε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζήτησε από τα κόμματα να σεβαστούν την πόλη της Αθήνας και να μην προχωρήσουν σε παράνομη αφισοκόλληση.

Στους κοινόχρηστους χώρους που παραχωρούνται στα κόμματα για τα εκλογικά τους περίπτερα, κατέληξε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με την απόφαση, το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της ΝΔ θα βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος, του ΠΑΣΟΚ στην Πανεπιστημίου και Κοραή, των ΑΝΕΛ στον πεζόδρομο Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, του ΚΚΕ στον πεζόδρομο Κοτοπούλη στην πλατεία Ομονοίας, του Ποταμιού στην πλατεία Κοτζιά, της ΔΗΜΑΡ στην έξοδο του μετρό στην Κοραή προς Σταδίου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΣΧΕΔΙΟ Β στην Πανεπιστημίου μπροστά στη Βιβλιοθήκη, του ΛΑΟΣ στον πεζόδρομο Βουκουρεστίου και Σταδίου, της Χρυσής Αυγής στην Κατεχάκη και Μεσογείων, ενώ το Κίνημα-Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα βρίσκεται στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’.

Επίσης, κατατέθηκε προς συζήτηση χωρίς να υπάρξουν διαφωνίες η πρόταση του δήμου για τη διάθεση των διαφημιστικών μέσων με αναλογική και επί ίσοις όροις διανομή.

Όχι σε παράνομη αφισοκόλληση

«Να σεβαστούν την πόλη της Αθήνας και να μην προχωρήσουν σε παράνομη αφισοκόλληση ζήτησε από τα πολιτικά κόμματα, με επιστολή του προς τους πολιτικούς αρχηγούς», ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, στην επιστολή του σημειώνει ότι ο δήμος Αθηναίων έχει γνωστοποιήσει στους πολιτικούς σχηματισμούς τους διαθέσιμους χώρους νόμιμης διαφημιστικής προβολής, καλώντας τα κόμματα να εφαρμόσουν το νόμο και να μη ρυπάνουν την πόλη με αφίσες και προεκλογικό υλικό.

«Ο δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να ανεχθεί ενέργειες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην πόλη», υπογραμμίζει ο κ. Καμίνης στην επιστολή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024