Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι μένουν εκτός

«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι μένουν εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Η επιτροπή που έχει επιφορτιστεί με κατάρτιση των ψηφοδελτίων ολοκλήρωσε το έργο της και παρέδωσε τις προτάσεις της στην ΚΕ. Τα ψηφοδέλτια θα δοθούν στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Η επιτροπή που έχει επιφορτιστεί με κατάρτιση των ψηφοδελτίων ολοκλήρωσε το έργο της και παρέδωσε τις προτάσεις της στην ΚΕ. Ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στις προτάσεις αυτές.

Τα ψηφοδέλτια θα δοθούν στη δημοσιότητα την Παρασκευή, καθώς λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των ονομάτων των υποψηφίων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ραχήλ Μακρή -στην οποία έγινε η πρόταση να είναι υποψήφια στα Γρεβενά και όχι στην Κοζάνη όπου είχε εκλεγεί το 2012- μένει, τελικά, εκτός.

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα μένει επίσης εκτός. Της προτάθηκε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ η ίδια ζήτησε θέση στην Α’ Θεσσαλονίκης,

Εκτός ψηφοδελτίων μένει και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Ο Θόδωρος Παραστατίδης θα είναι υποψήφιος, αλλά στη Β’ Θεσσαλονίκης, καθώς η νομαρχιακή οργάνωση του Κιλκίς απείλησε σύσσωμη με παραίτηση και αποχή από τις εκλογές, διαμαρτυρόμενη για τυχόν ένταξή του στη λίστα του νομού.

Επίσης η Θεοδώρα Τζάκρη θα είναι υποψήφια, τελικά, στην Πέλλα. Ησυντριπτική πλειοψηφία της οργάνωσης αντιδρούσε, αλλά υποχώρησε μετά από απαίτηση της ηγεσίας και επειδή η περιφέρεια αυτή είναι 4εδρική, όπερ σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εάν έρθει πρώτο κόμμα μπορεί να πάρει και τις 4 έδρες.

Εκτός ψηφοδελτίων μένει και η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη, η οποία συμπλέει εδώ και καιρό με τη στρατηγική της Κουμουνδούρου και βοήθησε στην αλλαγή στάσης του Φώτη Κουβέλη για την προεδρική εκλογή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024