Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο St. Oschmann νέος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων και Παρασκευαστών Φαρμακευτικών Προϊόντων (IFPMA)

Ο Stefan Oschmann, Διευθύνων Σύμβουλος του φαρμακευτικού κλάδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Merck, εξελέγη Πρόεδρος της IFPMA (Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων και Παρασκευαστών Φαρμακευτικών Προϊόντων) κατά τη διάρκεια της 27ης Συνέλευσης της IFPMA, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Ο Stefan Oschmann, Διευθύνων Σύμβουλος του φαρμακευτικού κλάδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Merck, εξελέγη Πρόεδρος της IFPMA (Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων και Παρασκευαστών Φαρμακευτικών Προϊόντων) κατά τη διάρκεια της 27ης Συνέλευσης της IFPMA, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Η διάρκεια της θητείας του κ. Oschmann, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος της IFPMA από το 2012, είναι διετής. Διαδέχεται τον John Lechleiter, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου της Eli Lilly & Co.

«Στόχος μου είναι να εστιάσω την προεδρία μου στην «επιτάχυνση της πρόσβασης» σε ποιοτικές λύσεις για την υγεία των ανθρώπων σε χώρες μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος, ώστε να συμβάλλω στην πρόκληση για την αειφορία» δήλωσε σήμερα ο κ. Oschmann. «Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στη διεύρυνση της πρόσβασης στην υγεία στις εν λόγω χώρες, αλλά η έκκληση για «επιτάχυνση της πρόσβασης» αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν και μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά που διαρκεί στο χρόνο».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας, ο κ. Oschmann υπογράμμισε τους τομείς προτεραιότητας οι οποίοι θα συμβάλλουν στους Στόχους του Προγράμματος για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την πρωταρχική εντολή του για «επιτάχυνση της πρόσβασης». «Η αναγνώριση

και προαγωγή της καινοτομίας μέσω της τοπικής επιχειρηματικότητας στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτάχυνση της πρόσβασης. Η ανάγκη ενός πιο αποτελεσματικού συστήματος υγείας στις συγκεκριμένες χώρες και η ανάπτυξη δυνατοτήτων υγειονομικής περίθαλψης μέσω της τοπικής ενδυνάμωσης, αποτελεί ακόμα ένα πεδίο στο οποίο μπορούμε να συμβάλλουμε για την «επιτάχυνση της πρόσβασης». Η κρίση που αντιμετωπίζουμε με τον ιό Έμπολα αποτελεί σαφέστατα σημαντικό παράδειγμα. Η αντιμετώπιση των ελλείψεων και των προκλήσεων στην καταπολέμηση της υπάρχουσας Μη- Μεταδοτικής Επιδημικής Νόσου αποτελεί έναν ακόμη τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις χώρες να επιταχύνουν την πρόσβαση στην υγεία και να ξεπεράσουν την επιβάρυνση από τις χρόνιες παθήσεις».

Η προώθηση της πρόσβασης σε λύσεις για την υγεία, όχι μόνο σε φάρμακα, σε ανεπαρκώς εξυπηρετούμενους πληθυσμούς ανά τον κόσμο, αποτελεί προτεραιότητα για τη Merck, αλλά και κομμάτι του τρόπου με τον οποίο η Merck διεξάγει την επιχειρηματική της δραστηριότητα με υπευθυνότητα και ηθική. Η Merck καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις για την υγεία σε ανεπαρκώς εξυπηρετούμενους πληθυσμούς και ασθενείς χωρών χαμηλού ή μεσαίου εισοδήματος, ανεξαρτήτως της δυνατότητάς τους να πληρώσουν. Στο «Δείκτη Πρόσβασης στα Φάρμακα», η Merck έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και αυτή τη στιγμή κατατάσσεται όγδοη παγκοσμίως στην τελευταία διαθέσιμη κατάταξη.

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024