To νέο… χρωματολόγιο των μονοθεσίων της F1
Αλλαγές ακόμα και στους χρωματισμούς των μονοθεσίων της F1 πρόκειται να φέρει το 2015, με τη Mercedes και τη ΜcLaren να υιοθετούν νέους χρωματικούς συνδυασμούς.
Με νέους χρωματικούς συνδυασμούς στα μονοθέσιά τους πρόκειται να υποδεχθούν τη νέα αγωνιστική σεζόν της F1 η ομάδα της Mercedes και της McLaren σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη Μercedes AMG Petronas να εγκαταλείπει το ασημί, για χάρη του χρωμίου, το οποίο θα εξασφαλίσει στα ασημένια βέλη της γερμανικής ομάδας μια… απαστράπτουσα εμφάνιση.
Τον ίδιο δρόμο πρόκειται να ακολουθήσει και η McLaren, με αφορμή και την έναρξη της νέας συνεργασίας της με την Honda. Η βρετανική ομάδα, η οποία διατηρεί το ασημί χρώμα στα μονοθέσιά της από το 1997, θα ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο, θέλοντας –μεταξύ άλλων- να κόψει οριστικά τους χρωματικούς δεσμούς της με την Mercedes.
H πρώτη επιλογή, τουλάχιστον για τις δοκιμές εξέλιξης που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο από την πίστα της Jerez αποτελεί το πορτοκαλί χρώμα, ωστόσο, δεν αποκλείεται τα μονοθέσια της McLaren που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 να ντυθούν στα λευκά, προς τιμή της Honda αλλά και του πρώτου μονοθεσίου με το οποίο η McLaren συμμετείχε στη F1.
Σε ό,τι αφορά τη βρετανική ομάδα, πάντως, την τελική επιλογή του χρώματος των μονοθεσίων της θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό και ο βασικό χορηγός για το 2015.
auto.in.gr
- Τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε σοβαρά ανήλικη συνεπιβάτης
- Πρώτη επιτυχής δοκιμή επαναχρησιμοποιούμενου πυραύλου από την Κίνα
- Δήμαρχος Κηφισιάς: Ο Βόρειος Τομέας δεν μπορεί να παραμένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Λ. Κηφισίας και τον Κηφισό»
- Λεύκη: Από το στίγμα στις σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες
- H τέλεια ληστεία των 11 λεπτών – Κοσμήματα αξίας 4,5 εκατ. δια χειρός Ρενέ Λαλίκ
- Marfin: Ανώνυμη καταγγελία στο ελληνικό FBI η αφορμή για την ανάσυρση της δικογραφίας
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπόνγκα (pic)
- Ο Δένδιας, η δεξίωση του Γκιουλέρ στην Άγκυρα και η έννοια του «κόμπλεξ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)











































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442