Καρύδης κατά Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για την αναγγελία ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου.
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για την αναγγελία ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου.
Πέραν από την ιδιαίτερα σκληρή επίσημη ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, πολλά στελέχη επιτέθηκαν στον Γ. Παπανδρέου.
Ο μέχρι και χθες εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στα social media.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται.
» Δυστυχώς ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα δεν σεβάστηκε και καταπάτησε βάναυσα την ιστορική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπαπανδρεου.
» Γύρισε την πλάτη στο κόσμο του ΠΑΣΟΚ που άντεξε και συνεχίζει να στηρίζει το κίνημα που κράτησε ψηλά την ευθύνη για τη πορεία της χώρας και την κοινωνία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Υποστήριξη πληγέντων στα Πετράλωνα: Το κράτος πετάει το μπαλάκι στον Δήμο, ενώ στα δικαστήρια η μάχη θα είναι δύσκολη
- Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ τη διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας
- Παναγιώτης Νέστορας: «Aδικος θάνατος μιας αθώας γυναίκας» – Που στρέφονται οι έρευνες
- Η Volkswagen εξετάζει την πώληση του ποσοστού της στην Μπάγερν Μονάχου
- The Mandela Catalogue: Μετά τα UFO, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στρέφεται στον κόσμο του analog horror


