Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποδαρικό στο 2015 με ντέρμπι Τότεναμ - Τσέλσι

Ποδαρικό στο 2015 με ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι

Με μια πολύ σπουδαία μονομαχία στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" αρχίζει το 2015 για την Premier League. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Πέμπτη την Τσέλσι, η οποία δίνει τον ένατο αγώνα της σε διάστημα 29 ημερών. Αήττητη για εννέα ματς πρωταθλήματος (7 νίκες-2 ισοπαλίες) παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παίζει στην έδρα της Στόουκ όπου πέρσι έχασε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει πλέον η Λίβερπουλ και εναντίον της ουραγού Λέστερ στο "Ανφιλντ" θα έχει την ευκαιρία για μια τρίτη σερί νίκη.

Με μια πολύ σπουδαία μονομαχία στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» αρχίζει το 2015 για την Premier League. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Πέμπτη την Τσέλσι, η οποία δίνει τον ένατο αγώνα της σε διάστημα 29 ημερών.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή παρά τις απώλειες του Δεκεμβρίου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υπολείπεται κατά τρεις βαθμούς, αλλά να ελπίζει ότι η «χαραυγή» του νέου έτους θα την φέρει πιο κοντά. Αρκεί βέβαια στον εντός έδρας αγώνα με τη Σάντερλαντ να μην παρουσιάσει αντίστοιχες τάσεις… αυτοχειρίας, όπως το περασμένο Σάβατο εναντίον της Μπέρνλι (2-2).

Αήττητη για εννέα ματς πρωταθλήματος (7 νίκες-2 ισοπαλίες) παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παίζει στην έδρα της Στόουκ όπου πέρσι έχασε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Η εξαιρετική φέτος Σαουθάμπτον, επέστρεψε στις επιτυχίες, αλλά της λείπουν ακόμα οι νίκες εναντίον των «μεγάλων» της Πρέμιερσιπ. Τον τελευταίο μήνα έχασε διαδοχικά από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και την Αρσεναλ, παραχώρησε ισοπαλία στην Τσέλσι και αντιμετωπίζει ξανά τους «κανονιέρηδες», αφού η 20η αγωνιστική αποτελεί ουσιαστικά τον β΄ γύρο των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν στις αρχές Δεκεμβρίου (2 και 3/12).

Η Γουέστ Χαμ, ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, έμεινε λίγο πίσω μετά από δύο διαδοχικές ήττες, αλλά αύριο ευελπιστεί να ανακάμψει καθώς υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει πλέον η Λίβερπουλ και εναντίον της ουραγού Λέστερ στο «Ανφιλντ» θα έχει την ευκαιρία για μια τρίτη σερί νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια». Αντίθετα, η άλλη ομάδα της πόλης, η Εβερτον, δεν παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και αύριο θα έχει ακόμα μια δύσκολη αποστολή στην έδρα της Χαλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Στόουκ-Μάντσεστερ Γ.
Αστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας
Χαλ-Εβερτον
Λίβερπουλ-Λέστερ
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Μπέρνλι
ΚΠΡ-Σουόνσι
Σαουθάμπτον-Αρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ
Τότεναμ-Τσέλσι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)

Τσέλσι 46
Μάντσεστερ Σίτι 43
Μάντσεστερ Γ. 36
Σαουθάμπτον 33
Άρσεναλ 33
Γουέστ Χαμ 31
Τότεναμ 31
Λίβερπουλ 28
Σουόνσι 28
Νιουκάστλ 26
Στόουκ Σίτι 25
Έβερτον 21
Άστον Βίλα 21
Σάντερλαντ 20
ΚΠΡ 18
Γουέστ Μπρομ 17
Χαλ 16
Κρίσταλ Πάλας 16
Μπέρνλι 16
Λέστερ 13

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024