Με μια πολύ σπουδαία μονομαχία στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" αρχίζει το 2015 για την Premier League. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Πέμπτη την Τσέλσι, η οποία δίνει τον ένατο αγώνα της σε διάστημα 29 ημερών. Αήττητη για εννέα ματς πρωταθλήματος (7 νίκες-2 ισοπαλίες) παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παίζει στην έδρα της Στόουκ όπου πέρσι έχασε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει πλέον η Λίβερπουλ και εναντίον της ουραγού Λέστερ στο "Ανφιλντ" θα έχει την ευκαιρία για μια τρίτη σερί νίκη.
Με μια πολύ σπουδαία μονομαχία στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” αρχίζει το 2015 για την Premier League. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Πέμπτη την Τσέλσι, η οποία δίνει τον ένατο αγώνα της σε διάστημα 29 ημερών.
Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή παρά τις απώλειες του Δεκεμβρίου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υπολείπεται κατά τρεις βαθμούς, αλλά να ελπίζει ότι η “χαραυγή” του νέου έτους θα την φέρει πιο κοντά. Αρκεί βέβαια στον εντός έδρας αγώνα με τη Σάντερλαντ να μην παρουσιάσει αντίστοιχες τάσεις… αυτοχειρίας, όπως το περασμένο Σάβατο εναντίον της Μπέρνλι (2-2).
Αήττητη για εννέα ματς πρωταθλήματος (7 νίκες-2 ισοπαλίες) παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παίζει στην έδρα της Στόουκ όπου πέρσι έχασε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.
Η εξαιρετική φέτος Σαουθάμπτον, επέστρεψε στις επιτυχίες, αλλά της λείπουν ακόμα οι νίκες εναντίον των “μεγάλων” της Πρέμιερσιπ. Τον τελευταίο μήνα έχασε διαδοχικά από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και την Αρσεναλ, παραχώρησε ισοπαλία στην Τσέλσι και αντιμετωπίζει ξανά τους “κανονιέρηδες”, αφού η 20η αγωνιστική αποτελεί ουσιαστικά τον β΄ γύρο των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν στις αρχές Δεκεμβρίου (2 και 3/12).
Η Γουέστ Χαμ, ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, έμεινε λίγο πίσω μετά από δύο διαδοχικές ήττες, αλλά αύριο ευελπιστεί να ανακάμψει καθώς υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ.
Σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει πλέον η Λίβερπουλ και εναντίον της ουραγού Λέστερ στο “Ανφιλντ” θα έχει την ευκαιρία για μια τρίτη σερί νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στα ευρωπαϊκά “εισιτήρια”. Αντίθετα, η άλλη ομάδα της πόλης, η Εβερτον, δεν παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και αύριο θα έχει ακόμα μια δύσκολη αποστολή στην έδρα της Χαλ.
Θέση-όνειρο για τους φαν του ποδοσφαίρου. Πληρώνεσαι για να δεις και τα 104 παιχνίδια του Μουντιάλ 2026. Τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις τη θέση...
Σημάδια στην καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα που υποδηλώνουν «παρατεταμένη αγωνία» και οίδημα που υπήρχε «για αρκετό καιρό», εντόπισε ο ιατροδικαστής όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο του μύθου του ποδοσφαίρου.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς