Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Χόρνετς, στο μοναδικό σημερινό ματς στο ΝΒΑ που κρίθηκε στην παράταση (104-94). Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 16 πόντους (2/3 βολές, 7/8 δίποντα), οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κοψίματα και μόλις ένα λάθος σε 35 λεπτά συμμετοχής.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Χόρνετς, στο μοναδικό σημερινό ματς στο ΝΒΑ που κρίθηκε στην παράταση (104-94).
Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 16 πόντους (2/3 βολές, 7/8 δίποντα), οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κοψίματα και μόλις ένα λάθος σε 35 λεπτά συμμετοχής.
Ο Μπράντον Νάιτ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους, ενώ ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράταση με εύστοχο λέι απ. Για τους Χόρνετς ο Γουόκερ είχε 28 πόντους.
Στην Ινδιανάπολη, οι Μπουλς έφτασαν τις επτά σερί νίκες. Οι «Ταύροι» επικράτησαν 92-90 των Πέισερς έχοντας πρώτους σκόρερ τους Μπάτλερ και Γκασόλ με 27 και 20 πόντους αντίστοιχα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.