Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ξάνθη απέκτησε τον Βάλτερ που ξεκίνησε από τη Μπαρτσελόνα

Η Ξάνθη απέκτησε τον Βάλτερ που ξεκίνησε από τη Μπαρτσελόνα

Παίκτης της Ξάνθης αποτελεί και επίσημα από την Δευτέρα (29/12) ο Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο. Η ακριτική ομάδα συνέχισε δυναμικά την ενίσχυσή της εν όψει του Ιανουαρίου και προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή της. Ο Μπαλούφο υπέγραψε το συμβόλαιό του ως ελεύθερος από την Λόκερεν και θα ενισχύσει τους Ακρίτες στα άκρα της επίθεσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ισπανία, Βέλγιο και Ρουμανία.

Παίκτης της Ξάνθης αποτελεί και επίσημα από την Δευτέρα (29/12) ο Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο. Η ακριτική ομάδα συνέχισε δυναμικά την ενίσχυσή της εν όψει του Ιανουαρίου και προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή της.

Ο Μπαλούφο υπέγραψε το συμβόλαιό του ως ελεύθερος από την Λόκερεν και θα ενισχύσει τους Ακρίτες στα άκρα της επίθεσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ισπανία, Βέλγιο και Ρουμανία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Walter Fernández Balufo».

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θράκης γυμνάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (29/12) στο αθλητικό κέντρο και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας και στα τελειώματα φάσεων.

Πρόσωπο της προπόνησης ήταν ο Κώστας Φλίσκας, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024