Κύπρος: Κρεμασμένος σε πάρκο βρέθηκε σύρος μετανάστης
Νεκρός σε πάρκο κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου βρέθηκε 25χρονος σύρος μετανάστης, ο οποίος διέμενε σε καταυλισμό μεταναστών έξω από τη Λευκωσία. Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος κάτω από γεφύρι. Οι ιατροδικαστές που διενήργησαν αυτοψία απέκλεισαν εκ πρώτης όψεως την εγκληματική ενέργεια.
Νεκρός σε πάρκο κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου βρέθηκε 25χρονος σύρος μετανάστης, ο οποίος διέμενε σε καταυλισμό μεταναστών έξω από τη Λευκωσία.
Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος κάτω από γεφύρι.
Αυτοψία στην σορό του διενήργησαν οι ιατροδικαστές, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι εκ πρώτης όψεως απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.
Ο Σύρος ήταν μεταξύ των μεταναστών, οι οποίοι διασώθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, από τις κυπριακές αρχές, ανοιχτά της Πάφου.
Θα ήταν ένας από τους μάρτυρες στην δίκη με κατηγορούμενους τους διακινητές των μεταναστών, που αρχίζει τον Ιανουάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: «Συντονισμένη επίθεση» με τη Χεζμπολά κατά του Ισραήλ «με πυραύλους και drones»
- Συρία: Πέθανε ο Σάλεχ Μούσλιμ, ηγέτης των Κούρδων της Ροζάβας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πώς θα λειτουργεί
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Τα «γκρίζα σύννεφα» για τον πληθωρισμό – Προβλέψεις για αύξηση πάνω από το 3%
- Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι 5-2: Από ντέρμπι, θρίαμβος για τους οι πρωταθλητές Ευρώπης! (vid)

