Ο Μαρτίνα Ναβρατίλοβα παντρεύτηκε την αγαπημένη της
Την εκλεκτή της καρδιά της, Τζούλια Λεμίγκοβα παντρεύτηκε την Τετάρτη η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα. Η σπουδαία τενίστρια είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη της κατά τη διάρκεια του Αμερικάνικου Όπεν και λίγους μήνες μετά είναι πλέον ζευγάρι και με τη... βούλα.
Την εκλεκτή της καρδιά της, Τζούλια Λεμίγκοβα παντρεύτηκε την Τετάρτη η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα. Η σπουδαία τενίστρια είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη της κατά τη διάρκεια του Αμερικάνικου Όπεν και λίγους μήνες μετά είναι πλέον ζευγάρι και με τη… βούλα.
Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε σχέση από το 2008 και όπως τόνισε η Ναβρατίλοβα, «είμαι 58 ετών και παντρεύομαι για πρώτη φορά. Είχε έρθει η ώρα. Μεγαλώνοντας ως μια γκέι γυναίκα, δεν σκέφτεσαι ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο».
Η Ναβρατίλοβα, η οποία στη σπουδαία καριέρα της κατέκτησε 59 γκραντ σλαμ τίτλους, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη της σε μια σεμνή τελετή που έγινε στη Νέα Υόρκη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.