«Τα έργα στη Λεωφόρο θα γίνουν κανονικά» λέει ο Παναθηναϊκός
Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως το Ελεγκτικό Συνέδριο είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό για την εκταμίευση των 7 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου, η «πράσινη» ΠΑΕ κατέστησε σαφές, πως τα έργα βελτίωσης θα γίνουν κανονικά. Τα έργα θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, ώστε με την αρχή της επόμενης σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι.
το Ελεγκτικό Συνέδριο είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό για την εκταμίευση των 7 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου, η «πράσινη» ΠΑΕ κατέστησε σαφές, πως τα έργα βελτίωσης θα γίνουν κανονικά. Τα έργα θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, ώστε με την αρχή της επόμενης σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι. &source=in.gr">
Τα έργα θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, ώστε με την αρχή της επόμενης σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι, ανεξάρτητα από την έγκριση ή μη του κονδυλίου της Περιφέρειας, τα βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο θα προχωρήσουν κανονικά.
Με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο των εργασιών.
Η ανάπλαση της ιστορικής μας έδρας αποτελεί προτεραιότητα για όλους στον Σύλλογο».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.