«Η επιχείρηση τρομοκράτησης των βουλευτών απέτυχε, θα προχωρήσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες σε αντικατάσταση της κυβέρνησης» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, αποχωρώντας από τη Βουλή μετά την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας ούτε τη δεύτερη ούτε την τρίτη φορά, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι υποψήφιος. Ανεξάρτητα ακόμη κι αν παραιτηθεί ο κ. Σαμαράς» συνέχισε.

Στο ερώτημα «δεν θα ψηφίσετε ακόμη κι αν σας το ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης;» ενόψει της συνάντησής τους, ο κ. Καμμένος είπε: «Δεν συζητάω τέτοια με τον κ. Μητσοτάκη. Θα έχουμε μια πολιτική συζήτηση, όπως κάνουμε πάντα.»

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε πως είναι ξεκάθαρο και σημαίνει «εκλογές».

«Δεν μπόρεσαν να πείσουν με οποιοδήποτε μέσον Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι κατά συνείδηση ψηφίζουν. Είμαι σίγουρος και για τις άλλες ψηφοφορίες, όπως είμαι σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να εγκαταλείψει την κυβέρνηση» σημείωσε.

Τέλος, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Η επιχείρηση τρομοκράτησης των βουλευτών απέτυχε. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος όταν λειτουργεί η Δημοκρατία. Θα προχωρήσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες στην αντικατάσταση αυτής της κυβέρνησης και στην απαλλαγή της χώρας από την ξένη κατοχή που έχουν επιβάλλει το Βερολίνο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας