Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ παντού, ΠΑΟΚ... Ζουλού και «έχω τρέλα μες στο μυαλό»

ΠΑΟΚ παντού, ΠΑΟΚ… Ζουλού και «έχω τρέλα μες στο μυαλό»

Το άνοιγμα του ΠΑΟΚ προς την Αφρικανική ήπειρο γίνεται όλο και πιο έντονο, καθώς μετά την παρουσία μελών της διοίκησης σε Κένυα και Κονγκό για επιχειρηματικά σχέδια του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη, ήρθε στην επιφάνεια και η «αδελφοποίηση» των λαών. Συγκεκριμένα, βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο εμφανίζει έναν «τρελαμένο» οπαδό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην όχθη ποταμού δίπλα σε φύλαρχο των Ζουλού και να προσπαθεί να παίξει ένα μουσικό όργανο που μοιάζει με το δικό μας... σαντούρι και να του μάθει το γνωστό σύνθημα: «Ω ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα, μες στο μυαλό».

Το άνοιγμα του ΠΑΟΚ προς την Αφρικανική ήπειρο γίνεται όλο και πιο έντονο, καθώς μετά την παρουσία μελών της διοίκησης σε Κένυα και Κονγκό για επιχειρηματικά σχέδια του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη, ήρθε στην επιφάνεια και η «αδελφοποίηση» των λαών.

Συγκεκριμένα, βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο εμφανίζει έναν «τρελαμένο» οπαδό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην όχθη ποταμού δίπλα σε φύλαρχο των Ζουλού και να προσπαθεί να παίξει ένα μουσικό όργανο που μοιάζει με το δικό μας… σαντούρι για να του μάθει το σύνθημα:

«Ω ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα, μες στο μυαλό. Όπου και να παίζεις, πάντα θα σ’ ακολουθώ. Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω…».

Το σκηνικό αρχίζει να μετατρέπεται σε μια μικρή… Τούμπα και κάποια στιγμή μία γυναίκα που βιντεοσκοπεί το θέαμα, δεν αντέχει και λύνεται στα γέλια.

Ο Αφρικανός δεν δείχνει να πτοείται, πεισμώνει και τελικά βρίσκει ρυθμό, ακολουθεί το «φιλαράκι» του και καταφέρνει να ψελλίσει σπαστά ελληνικά.

Εξάλλου η συμπάθεια των φίλων του ΠΑΟΚ προς το πολυπληθές έθνος της Νότιας Αφρικής είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες, όταν τα πρώτα συνθήματα και αναφορές περιτριγύριζαν τα στενά της Τούμπας και όχι μόνο…

Τα λόγια είναι περιττά, αρκεί μια ματιά στο πραγματικά αστείο βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα των φίλων του ΠΑΟΚ Ζωγράφου στο facebook για να σας πείσει…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024