Δ.Σταμάτης: Σε τροχιά σύγκρουσης με την Ευρώπη ο Αλ.Τσίπρας
Την αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη ότι θα παίζει νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν. «Φαίνεται ότι βρίσκεται σε προμελετημένη και επικίνδυνη για τη χώρα τροχιά σύγκρουσης με την Ευρώπη και τις αγορές. Και ο τελευταίος Έλληνας έχει πια καταλάβει ότι χωρίς κρίση δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε σε μόνιμη κρίση» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Δ.Σταμάτης.
Την αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη ότι θα παίζει νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν.
Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε ότι μόλις ήρθε η ώρα οι θυσίες των Ελλήνων να βρουν τη δικαίωσή τους με έξοδο από την κρίση, ο κ. Τσίπρας προκαλεί, βρίζει τον πρωθυπουργό και μας αναγγέλλει ότι αυτός «θα παίζει τα νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν στο ρυθμό του…»
«Φαίνεται ότι βρίσκεται σε προμελετημένη και επικίνδυνη για τη χώρα τροχιά σύγκρουσης με την Ευρώπη και τις αγορές. Και ο τελευταίος Έλληνας έχει πια καταλάβει ότι χωρίς κρίση δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε σε μόνιμη κρίση» τόνισε ο κ. Σταμάτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς ο πόλεμος αλλάζει τους επενδυτές και τις διαδρομές του χρήματος
- Ζακ Γαλιφιανάκης: «Η ζωή στο Χόλιγουντ δεν μου ταίριαζε»
- ΠΑΟΚ: Με Γιακουμάκη και Σάντσες κόντρα στην ΑΕΚ
- Θετικός στον χανταϊό διαγνώστηκε ένας από τους 14 Ισπανούς που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο
- Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Καρλάφτη (pic)
- Συνελήφθησαν οι ληστές της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα – Εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός

