Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες με «3αρα» επί της Νίκης

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες με «3αρα» επί της Νίκης

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες ύστερα από πέντε αναμετρήσεις επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 3-1 (12΄ Ναζλίδης, 45΄+, 53΄ Γκόμες - 73΄ Σκουρτάι) στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και βελτίωσε τη βαθμολογική θέση του, ενώ η ομάδα της Θεσσαλίας παρέμεινε ουραγός.

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες ύστερα από πέντε αναμετρήσεις επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 3-1 (12΄ Ναζλίδης, 45΄+, 53΄ Γκόμες – 73΄ Σκουρτάι) στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και βελτίωσε τη βαθμολογική θέση του, ενώ η ομάδα της Θεσσαλίας παρέμεινε ουραγός.

Η μοίρα του αγώνα «σφραγίστηκε» πολύ νωρίς, αφού στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ταΐρη.

Ο Τόρες πήρε την πάσα του Ναζλίδη, προσπάθησε να αποφύγει τον τερματοφύλακα της Νίκης και βρέθηκε στο έδαφος, με το διαιτητή Θάνο να δείχνει αμέσως τα 11 μέτρα.

Ο Γιώργος Δήμιζας που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια απέκρουσε το πέναλτι του Ναζλίδη στο 7΄, αλλά ο παίκτης του Πλατανιά «εξιλεώθηκε» πέντε λεπτά αργότερα ανοίγοντας το σκορ και σημειώνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του μετά τις 26 Οκτωβρίου!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκόμες ο Δήμιζας αντί να αποκρούσει προσπάθησε να μπλοκάρει και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Το μοναδικό ερωτηματικό που απέμενε πια ήταν το εύρος του σκορ. Στο 53΄ ο Ζίλβαν Γκόμες διπλασίασε τα τέρματά του κάνοντας το 3-0 από πάσα του Τσουράκη, στο επόμενο λεπτό ο Λάουκς απέκρουσε στη γραμμή νέο σουτ του Βραζιλιάνου και στο 56΄ η προσπάθεια του Τόρες κατέληξε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι της Νίκης, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Σκουρτάι στο 73΄, με το τρίτο τέρμα του σε δύο αγώνες και συνολικά τέταρτο στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Θάνος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 5΄ Ταΐρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζαραδούκας – Μαρινάκης, Κοτσαρίδης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά (66΄ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72΄ Δημήτρης), Τετέ, Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Τσουράκης, Γκόμες (76΄ Μιλούνοβιτς), Τόρες

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Ίβενς, Λάουκς, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46΄ Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (6΄ Δήμιζας), Ροζέριο, Μαχλελής, Μουζακίτης (86΄ Τζιώρας), Σκουρτάι

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024