Ένα ξεχωριστό κυριακάτικο πρωινό, με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αποσπάσματα από όπερες και οπερέτες, διοργανώνεται την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Ένα ξεχωριστό κυριακάτικο πρωινό, με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αποσπάσματα από όπερες και οπερέτες θα προσφέρουν μουσικοί της Καλλιτεχνικής Εταιρείας «Πολύμνια» με τη συμμετοχή της Παιδικής-Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Νίνας Πατρικίδου, της Παιδικής Χορωδίας Ευμέλεια της Τζίνας Φωτεινοπούλου και Καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς, για να μπορέσουν να γιορτάσουν με αγάπη τις άγιες αυτές μέρες τα παιδιά και οι οικογένειες που υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:00, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» (Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση, Αθήνα) και θα ακουστούν έργα των Strauss, Brahms, Puccini, Rossini, Offenbach, Tchaikowski, Schostakowitch κλπ.

Τιμές εισιτηρίων: 8,00 Ευρώ και 5,00 ευρώ παιδικό

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

health.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr