Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Δύο-τρία στελέχη υπονομεύουν την παράταξη

ΠΑΣΟΚ: Δύο-τρία στελέχη υπονομεύουν την παράταξη

«Τα ίδια πάντα δύο - τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης». Με αυτή τη δήλωση απαντά το ΠΑΣΟΚ στον βουλευτή Θ.Μωραΐτη για την επίθεση που εξαπέλυσε σε Αντ.Σαμαρά και Ευάγγ.Βενιζέλο.

«Τα ίδια πάντα δύο – τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης».

Με αυτή τη δήλωση απαντά το ΠΑΣΟΚ στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ.Μωραΐτη για την επίθεση που εξαπέλυσε σε Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο κ. Μωραΐτης είπε ότι θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, αλλά διαφώνησε με την επίσπευση της διαδικασίας και συντάχθηκε με τη γραμμή του Γ.Παπανδρέου ζητώντας συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ «τώρα». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε Βενιζέλο και Σαμαρά ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι (τα δύο τρια αυτά στελέχη) «ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών».

«Ίσως έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια» προσθέτει η ανακοίνωση.

«Το 2015 δεν είναι 2009-2010. Από την άλλη μεριά το 2009-2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική εθνική ευθύνη όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων, στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της χώρας και στην ανάδειξη της θέσης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης ως εγγυητή της εθνικής σταθερότητας».

Νωρίτερα, ερωτηθείς για τα ζητήματα που έχει θέσει ο κ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: «Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε».

Βέλη Πεταλωτή

Σε εκδήλωση υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση σχεδόν ανυπαρξίας, στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε. Με μία πολύ συγκεκριμένη επιλογή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, του κ. Βενιζέλου συγκεκριμένα, δεν υπάρχει κόμμα, δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ εδώ και ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

»Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις, από το ΠΑΣΟΚ στην Ελιά και από την Ελιά στη Δημοκρατική Παράταξη και σήμερα πάλι επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, για να δείχνουμε ότι υπάρχει ΠΑΣΟΚ, οι συγκολλήσεις προσώπων αντί να φέρνουν κόσμο καταδεικνύουν τη γύμνια ενός ΠΑΣΟΚ, όπως το έχει καταντήσει η ηγεσία του», είπε ο κ. Πεταλωτής.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που είπε ότι οι δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου είναι «εξωτερικό» θέμα για τα ΠΑΣΟΚ και δεν ασχολείται, ο κ. Πεταλωτής απάντησε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ασχολείται με τις απόψεις του κ. Παπανδρέου, με το τι λέει και το τι λέει και η κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024