Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και Ποτάμι καταδικάζουν την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία

ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και Ποτάμι καταδικάζουν την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία

Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει απερίφραστα το χτύπημα στην ισραηλινή πρεσβεία στο Ψυχικό, όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος. Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι, το οποίο θεωρεί «περίεργη και ύποπτη» τη χρονική στιγμή της επίθεσης. Την επίθεση καταδίκασε και το ΚΚΕ.

Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει απερίφραστα το χτύπημα στην ισραηλινή πρεσβεία στο Ψυχικό, όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Η απομόνωση της τρομοκρατίας είναι η μόνη απάντηση που μπορούν και οφείλουν να δώσουν οι πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις» προσθέτει, και επισημαίνει ότι «ο αγώνας των Παλαιστινίων δεν υπηρετείται από αυτόκλητους τιμωρούς».

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση, σημειώνοντας: «Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες των εργαζομένων και του λαού, την ηθική αλλά και έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης.»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εξέδωσε και το Ποτάμι, το οποίο θεωρεί «περίεργη και ύποπτη» τη χρονική στιγμή της επίθεσης.

«Είναι», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, «πολύ περίεργη και ύποπτη η χρονική στιγμή της επίθεσης που συμπίπτει με τις προσπάθειες της Ελλάδας και της Κύπρου να διασφαλίσουν την ενεργειακή τους συνεργασία με το Ισραήλ».

Διαβάστε επίσης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024