Αλόνσο και Μπάτον οι οδηγοί της ΜακΛάρεν για το 2015
Το δίδυμο των οδηγών της για το 2015 ανακοίνωσε σήμερα η ΜακΛάρεν. Αυτοί θα είναι ο Ισπανός δις (2005, 2006) παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, και ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, Τζένσον Μπάτον.
Το δίδυμο των οδηγών της για το 2015 ανακοίνωσε σήμερα η ΜακΛάρεν. Αυτοί θα είναι ο Ισπανός δις (2005, 2006) παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, και ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, Τζένσον Μπάτον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλόνσο επιστρέφει στο δυναμικό της ΜακΛάρεν, για λογαριασμό της οποίας «έτρεχε» το 2007, ενώ την τελευταία πενταετία οδηγούσε το μονοθέσιο της Φεράρι. Από την πλευρά του, ο 34χρονος Μπάτον, ο οποίος «τρέχει» στη ΜακΛάρεν από το 2010, ήταν η επιλογή των διοικούντων την ομάδα, οι οποίοι είχαν να επιλέξουν για τη θέση του δεύτερου οδηγού ενόψει της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα ανάμεσα στον Βρετανό και τον Δανό Κέβιν Μάγκνουσεν που συγκροτούσαν το περυσινό δίδυμο οδηγών.
Η σχετική ανακοίνωση της ΜακΛάρεν, η οποία φέρει τον τίτλο «Η ΜακΛάρεν-Χόντα προετοιμάζεται για το 2015: θέτοντας τις βάσεις για μελλοντική κυριαρχία», αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ΜακΛάρεν-Χόντα ανακοινώνει με χαρά το νέο δίδυμο οδηγών της για το 2015, τους Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον. Ο Κέβιν Μάγκνουσεν θα παραμείνει ένα σημαντικό μέρος της ομάδας, ως οδηγός δοκιμών και αναπληρωματικός οδηγός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για το σκάνδαλο – «Θράσος της κυβέρνησης»
- Μητσοτάκης για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Δεν ξεχνούμε, επαγρυπνούμε»
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
- Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)

