Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 25o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

«Ο Νονός»: Μεγάλη επιχείρηση κατά της Μαφίας στην Ούμπρια της Ιταλίας

«Ο Νονός»: Μεγάλη επιχείρηση κατά της Μαφίας στην Ούμπρια της Ιταλίας

Σε 61 συλλήψεις προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι καραμπινιέροι στην περιφέρεια Ούμπρια της κεντρικής Ιταλίας, στα πλαίσια επιχείρησης η οποία ονομάσθηκε Il Padrino (O Νονός). Οι συλληφθέντες αποτελούν, σύμφωνα με τον Τύπο, ύποπτοι ότι εκπροσωπούν «μαφιόζικα συμφέροντα της Ντράνγκετα», της μαφίας της Καλαβρίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σε 61 συλλήψεις προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι καραμπινιέροι στηνπεριφέρεια Ούμπρια της κεντρικής Ιταλίας, στα πλαίσια επιχείρησης η οποία ονομάσθηκε Il Padrino (O Νονός).

Οι συλληφθέντες αποτελούν, σύμφωνα με τον Τύπο, ύποπτοι ότι εκπροσωπούν «μαφιόζικα συμφέροντα της Ντράνγκετα», της μαφίας της Καλαβρίας.

Όπως αναφέρει η εισαγγελία της Περούτζια «κατά την έρευνα συλλέχθηκαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία σε ότι αφορά την απόκτησημεγάλης ακίνητης περιουσίας με την χαρακτηριστική μέθοδο των μαφιόζικων εκβιασμών, συχνάμέσω απειλών και εμπρησμών εμπορικών επιχειρήσεων».

Σε εξέλιξη βρίσκονται έφοδοι των καραμπινιέρων και σε άλλες περιφέρειες της χώρας.

Η οργάνωση στην Ούμπρια διατηρούσε στενές σχέσεις με τον κεντρικό κορμό της Ντράνγκετα, στην Καλαβρία της Κάτω Ιταλίας.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Corriere della Sera, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στην κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας συνολικής αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies