Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Funkmartini : Έλαβε χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές

Η Funkmartini, το πρώτο Ελληνικό startup στο χώρο της ομορφιάς, λαμβάνει χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές (angel investors) στον πρώτο γύρο διαπραγμάτευσης και ξεκινάει δυναμικά να αναπτύσει το δίκτυο της στην Αττική. Η Funkmartini, είναι η νέα εναλλακτική μέθοδος για να κλείσει κανείς τα ραντεβού περιποίησης και ομορφιάς μέσα από τον υπολογιστή, το […]

Η Funkmartini, το πρώτο Ελληνικό startup στο χώρο της ομορφιάς, λαμβάνει χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές (angel investors) στον πρώτο γύρο διαπραγμάτευσης και ξεκινάει δυναμικά να αναπτύσει το δίκτυο της στην Αττική.

Η Funkmartini, είναι η νέα εναλλακτική μέθοδος για να κλείσει κανείς τα ραντεβού περιποίησης και ομορφιάς μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό του. Ο Γρηγόρης Σταματόπουλος, Co-founder & CEO της Funkmartini δήλωσε σχετικά με την χρηματοδότηση : «Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας εξασφάλισε τόσο νωρίς μια τόσο μεγάλου ύψους χρηματοδότηση όπως και την εμπιστοσύνη των επενδυτών στον πρώτο γύρο διαπραγμάτευσης. Η επένδυση θα κατευθυνθεί για την ταχύτερη ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας στην Αττική. Επίσης, ο συμβουλευτικός χαρακτήρας της συνεργασίας με τους, Φίλιππο Brinkmann, CEO της Travelplanet24, τον Απόστολο Αποστολάκη, Επενδυτή & Σύμβουλο των επιτυχημένων Ελληνικών startup e-food, doctoranytime, taxibeat, nannuka, e-table και την Ελευθερία Ζούρου, Co-Founder & CEO doctoranytime, πρωτοπόρων επιχειρηματιών στον χώρο του e-business στην Ελλάδα διασφαλίζει στην Funkmartini την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή για μία επιτυχημένη πορεία».

Η Ελληνική πλατφόρμα www.funkmartini.gr έχει σχεδιαστεί με διττό ρόλο και απευθύνεται σε δύο διαφορετικά κοινά, σε επιχειρήσεις περιποίησης και ομορφιάς καθώς και τους τελικούς καταναλωτές, σε χρήστες του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων το οποίο παρέχεται δωρεάν σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Παρέχει την δυνατότητα εύρεσης και κρατήσεως ραντεβού 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποίησης προσώπου και σώματος, των άκρων και σολάριουμ σε χρήστες που τις αναζητούν μέσα από το διαδίκτυο.

Μέσα από την πλατφόρμα της Funkmartini, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει και να κλείσει την υπηρεσία ομορφιάς που επιθυμεί, να προπληρώσει αλλά και να αξιολογήσει την επιχείρηση την οποία επισκέφθηκε, δημιουργώντας την πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή κοινότητα ομορφιάς στην Ελλάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024