Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε εξιτήριο έπειτα από 16 ημέρες ο Πελέ

Πήρε εξιτήριο έπειτα από 16 ημέρες ο Πελέ

Επιστροφή στο σπίτι για τον Πελέ, ο οποίος πήρε την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλμπερτ Αίνστάϊν» του Σάο Πάολο, όπου νοσηλευόταν για 16 ημέρες με ουρολοίμωξη. «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά και έχω αναρρώσει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα, με ενθουσίασαν και με εξέπληξαν. Είχα μηνύματα από την Κίνα, το Πακιστάν και σχεδόν όλες τις χώρες τις Ευρώπης» δήλωσε ο 74χρονος θρύλος των γηπέδων.

Επιστροφή στο σπίτι για τον Πελέ, ο οποίος πήρε την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλμπερτ Αίνστάϊν» του Σάο Πάολο, όπου νοσηλευόταν για 16 ημέρες με ουρολοίμωξη.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά και έχω αναρρώσει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα, με ενθουσίασαν και με εξέπληξαν. Είχα μηνύματα από την Κίνα, το Πακιστάν και σχεδόν όλες τις χώρες τις Ευρώπης» δήλωσε ο 74χρονος θρύλος των γηπέδων.

Το «μαύρο διαμάντι» θα συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή στο σπίτι του, καθώς οι θεράποντες ιατροί, έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι παραμονής του στο νοσοκομείο:

«Ο ασθενής Έντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο βρίσκεται σε πολύ καλή κλινική κατάσταση, χωρίς να παρατηρούνται λοιμώξεις. Εξ΄αιτίας της αποθεραπείας του, η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί, έκρινε και αποφάσισε να του δοθεί εξιτήριο», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το νοσοκομείο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024