Στο Ωνάσειο εισήχθη ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης
Στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο εισήχθη για νοσηλεία ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μετά το αρρυθμιολογικό πρόβλημα που παρουσίασε νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή.
Στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο εισήχθη για νοσηλεία ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μετά το αρρυθμιολογικό πρόβλημα που παρουσίασε νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή.
Οι γιατροί πρότειναν την εισαγωγή του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, μετά το επεισόδιο υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας που υπέστη, ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόλεϊ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Σπένσερ από τον Ολυμπιακό
- Ruvan Wijesooriya & Nick Zinner: Η underground σκηνή της Νέας Υόρκης παίρνει σάρκα και οστά στην Αθήνα
- Νέο τηλεσκόπιο γυρίζει την «μεγαλύτερη κοσμική ταινία όλων των εποχών»
- Ιράν: Θα υπάρξει άμεση απάντηση σε κάθε απειλή – Επικαλείται τη δέσμευση των ΗΠΑ να συγκρατήσουν το Ισραήλ
- Σκας από τη ζέστη; Σε νιώθουμε!
- Πετράλωνα: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση του σοκ των κατοίκων» αποκαλύπτει διασώστης του Ερυθρού Σταυρού
- Προδότες και φουστανελοφόροι
- Η Παπαστράτος επενδύει στη νέα γενιά επαγγελματιών με το FutuReady Internship Program
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Το φαινόμενο candilazo που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό του Καράκας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-01T061443Z_826673436_RC2T4MA6UXNN_RTRMADP_3_VENEZUELA-QUAKE-SKY-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442