Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Πόρος λόγω της βροχόπτωσης
Στον Πόρο έχει μεταβεί κλιμάκιο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που δημιουργήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση στο νησί.
Στον Πόρο έχει μεταβεί κλιμάκιο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που δημιουργήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση στο νησί.
Ήδη από χθες τη νύχτα, με συντονισμό της υπεύθυνης Περιφερειακής Συμβούλου Ι.Τσούπρα, έφθασε στο νησί τεχνικό συνεργείο και το νησί κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ύστερα από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής.
Κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Νήσων Π.Χατζηπέρο, βρίσκεται από το πρωί στο νησί και παράλληλα υποβλήθηκε αίτημα για οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής και αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια και έργα υποδομής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442