Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία χαμένα πέναλτι, δύο κόκκινες και... νίκη του Παναιτωλικού

Τρία χαμένα πέναλτι, δύο κόκκινες και… νίκη του Παναιτωλικού

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Συγκλονιστικά τα τελευταία λεπτά, με δύο χαμένα πέναλτι για τον Παναιτωλικό και ένα για τον Πανιώνιο, που είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 76' όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Χατζηισαϊας. Οι Κάπελ (62΄) και Μαλεζάς (78΄) ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ ο Γιάννου μείωσε στο 82΄ για τον Πανιώνιο.

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκλονιστικά τα τελευταία λεπτά, με δύο χαμένα πέναλτι για τον Παναιτωλικό και ένα για τον Πανιώνιο, που είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 76′ όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Χατζηισαϊας. Οι Κάπελ (62΄) και Μαλεζάς (78΄) ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ ο Γιάννου μείωσε στο 82΄ για τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασε τους 17 βαθμούς, ενώ οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν μία πρώτη εκτός έδρας νίκη φέτος, μένοντας στους 11 βαθμούς. Ενέμεινε στην απόφασή της η διοίκηση του Παναιτωλικού να διατηρήσει κλειστό το πέταλο των οργανωμένων οπαδών, όπως είχε ανακοινώσει.

Δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες στα πρώτα δέκα λεπτά. Μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μαρτίνες, ο Μαλεζάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα άουτ για τον Παναιτωλικό, ενώ ο Πανιώνιος… απάντησε στις ευκαιρίες ένα λεπτό μετά με τον Ιμπαγάσα να σουτάρει συρτά έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Ο τραυματισμός, όμως του οργανωτή του Παναιτωλικού Βιγιαφάνες στο 15ο λεπτό (αντικαταστάθηκε από τον Μύγα) άλλαξε τις ισορροπίες, με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα έκτοτε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια με το σκορ 0-0, αν και στο 43΄ ο Πανιώνιος είχε τεράστια ευκαιρία με το σουτ του Μπουμάλ να καταλήγει άουτ.

Το δεύτερο μέρος, όμως ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του: Στο 62΄ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με γκολ του Λεάντρο Κάπελ, ο οποίος 10 λεπτά νωρίτερα είχε αντικρύσει την κίτρινη κάρτα απ’ τον διαιτητή. Ο 25χρονος Ολλανδός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου με κοντινό πλασέ από την μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Μύγα από δεξιά. Στο 76′ αποβλήθηκε ο Δημήτρης Χατζηισαϊας με κόκκινη κάρτα, όταν έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή χρησιμοποιώντας το χέρι του.

Ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Άλβες (77΄), αλλά αμέσως μετά με τον Μαλεζά να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 78΄ με κοντινό πλασέ μετά από κεφαλιά του Μύγα. Ήταν η σειρά του Πανιωνίου να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Μαλεζάς αντίκρυσε κόκκινη κάρτα (81΄) για ανατροπή του Μπουμάλ.

Αυτή τη φορά απέκρουσε ο Ράφαελ το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουμάλ, αλλά ο Γιάννου ήταν εκεί μειώνοντας σε 2-1, στο 82΄. Στο 88΄ ο Παναιτωλικός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Ιμπαγάσα. Ο Παπαδόπουλος έκανε δεύτερη απόκρουση στο σουτ του Μαρτίνες.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Κάπελ, Μαρτίνες – Τασουλής, Φούντας, Ιμπαγάσα

Κόκκινες: Μαλεζάς (81΄) – Χατζηισαϊας (76΄)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Μπεχαράνο (80΄ Κουτρουμάνος), Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βιγιαφάνες (15΄ Μύγας), Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Φωτάκης (73΄ Κόρμπος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος):
Παπαδόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Ιμπαγάσα, Φούντας, Μπουμάλ, Σιώπης (89΄ Μπούζας), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024