Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάντζιος… δάγκωσε τον ΟΦΗ για λογαριασμό του Λεβαδειακού

Ο Μάντζιος… δάγκωσε τον ΟΦΗ για λογαριασμό του Λεβαδειακού

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, που επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μάντζιος στο 54΄ και στο 92΄ με πέναλτι ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών, οι οποίοι την περασμένη Τετάρτη είχαν συντρίψει με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον απομακρύνονται από τη ζώνη του υποβιβασμού, ξεπερνώντας τον σημερινό αντίπαλό τους.

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, που επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάντζιος στο 54΄ και στο 92΄ με πέναλτι ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών, οι οποίοι την περασμένη Τετάρτη είχαν συντρίψει με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον απομακρύνονται από τη ζώνη του υποβιβασμού, ξεπερνώντας τον σημερινό αντίπαλό τους.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να διατηρούν μία «φλύαρη» υπεροχή, χωρίς να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Σηφάκη. Ο Πετρόπουλος στο 29΄ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν έκανε σωστά το κοντρόλ και σούταρε άουτ, ενώ στο 44΄ ο Τζορτζ -που αντικατέστησε τον τραυματία Κουτσιανικούλη- δεν μπόρεσε κι αυτός να βρει στόχο.

Από την παλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός είχε μία καλή στιγμή στο 33΄, με τον Ορτέγκα να κάνει ωραία προσπάθεια, αλλά να αστοχεί στο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν όμως στο γκολ στις αρχές του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 54΄, όταν ο Πρόγιτς σε μία αντεπίθεση έκανε από αριστερά τη διαγώνια μπαλιά, ο Λόρια έκανε κακή εκτίμηση και έδωσε την ευκαιρία στον Μάντζιο να πλασάρει σε κενή εστία και να ανοίξει το σκορ.

Ενα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να απαντήσει», όμως ο Τομάς έδιωξε προ της γραμμής το σουτ του Τζορτζ, ενώ στο 69΄ ο Μερεμπασβίλι, αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά. Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη στο 74΄, όμως το ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κονέ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Καθώς όμως οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την ισοφάριση, οι Βοιωτοί κράτησαν το «τρίποντο» και μάλιστα σημείωσαν και δεύτερο γκολ, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήεσων ο Ορτέγκα κέρδισε πέναλτι από τον Τριποτσέρη (ο οποίος αποβλήθηκε) και ο Μάντζιος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Κίτρινες: Μακρής – Ορτέγκα, Κώτσιος, Γκόμες
Κόκκινη: Τριποτσέρης (92΄)

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (76΄ Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (40΄ Τζορτζ), Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (46΄ Πρόγιτς), Μάντζιος, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς (59΄ Γκόμες), Τομάς, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (78΄ Μάγκας), Κονέ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024