Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοιρασιά στην Τρίπολη για Αστέρα και Παναθηναϊκό

Μοιρασιά στην Τρίπολη για Αστέρα και Παναθηναϊκό

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο 30' με τον Λαγό, ισοφαρίστηκε στο 36' από τον Σανκαρέ κι έτσι έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο 30′ με τον Λαγό, ισοφαρίστηκε στο 36′ από τον Σανκαρέ κι έτσι έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς ήταν ευθής εξ αρχής το πιο «καυτό» της αγωνιστικής, αλλά απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη σημασία, μετά την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και την ήττα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που κινήθηκε πιο δραστήρια και απείλησε πρώτος, αλλά το σουτ του Μάσα στο 8′ πήγε στο δοκάρι, το σουτ του Γιαννιώτα από κοντά στο 14′, εξουδετερώθηκε από τον Στιλ, όπως εξουδετερώθηκε και το τετ-α-τετ πλασέ του Πάρα στο 20′.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν τη ροή του αγώνα, στο 30′ ο Ζέκα από δεξιά γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Λαγός με κεφαλιά από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ενα γκολ πάντως που οι «πράσινοι» δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού στο 36′ και σε εκτέλεση κόρνερ, ο Σανκαρέ νίκησε την αντίπαλη άμυνα και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 45′ ο Στιλ είπε διαδοχικά «όχι» σε Φερνάντες και Τσοκάνη!

Ανάλογα ξεκίνησε και το β’ ημίχρονο, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος και με πιο συντονισμένες προσπάθειες μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 58′ ο Φερνάντες ξεχύθηκε μπροστά και φτάνοντας στην περιοχή σούταρε συρτά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το ματς συνέχισε να κυλά σε αυτούς τους ρυθμούς, με τον Αστέρα να δείχνει καλύτερος και τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση και να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος, που δεν γινόταν. Μοιραία κύλησαν τα λεπτά…

Προς το τέλος οι «πράσινοι» ανέβηκαν κάπως, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παρέμεινε το 1-1 κι έτσι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν κατάφερε να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό και να ανέβει στη δεύτερη θέση, αλλά ούτε και να μειώσει στους 3 βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σανκαρέ, Γκοϊάν – Κουτρουμπής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης):
Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας (64′ Μπαντιμπανγκά), Πάρα (70′ Μπαράλες), Φερνάντες (80′ Παντελιάδης), Μάσα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Μέντες (69′ Μπούι), Ζέκα, Πέτριτς (75′ Κλωναρίδης), Μπεργκ, Ατζαγκούν (55′ Μπαϊράμι).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024