Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 61′ με τον Κόντο, αλλά οι φιλοξενούμενοι «άρπαξαν» τον βαθμό στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λαζαρίδη.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα σχεδόν με το… καλημέρα (3ο λεπτό), έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Χαβίτο έφυγε μόνος του μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ.

Μέχρι το 30′, όπου διεκόπη για λίγο το ματς λόγω της καταρρακτώδους βροχής, είχαν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά όποιες προσπάθειες και σουτ επιχείρησαν δεν ευτύχησαν ως προς την κατάληξή τους.

Τελικά, τον δρόμο προς τα δίχτυα τον βρήκαν στο 61′, όταν ο Γκορμπούνοφ δεν απομάκρυνε αμέσως την μπάλα, ο Κοντός εκμεταλλεύτηκε το λάθος αυτό και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν είχαν φανεί ιδιαίτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή, άρχισαν να ανεβαίνουν και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσαν για την ισοφάριση.

Αρχικά, την άγγιξαν στο 85′, όταν ο Φυτανίδης από κοντά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ και την πέτυχαν στο 92′, όταν σε κόρνερ, ο Λαζαρίδης πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-1 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ναγιάρ, Σέτκους, Μαραγκός – Νάστος

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ναγιάρ (65′ Κρητικός), Ζορμπάς (89′ Παρασκευαϊδης), Χαβίτο, Κοντός (64′ Μαρκόβσκι), Καϊκούτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος (73′ Τάτος), Ούμπιδες (63′ Φάμπιο), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (73′ Μπρίτο), Κοντοές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ