Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Touran 2015: Πολυμορφική αλλαγή

VW Touran 2015: Πολυμορφική αλλαγή

Το γερμανικό πολυμορφικό μοντέλο ετοιμάζει τη νέα γενιά του η οποία θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική MQB, αποκτώντας πρόσβαση στην οικεία πλέον, τεχνολογία του Golf.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που «συγγενεύουν» με το Golf, έτσι και η νέα γενιά του VW Touran θα αξιοποιήσει την πολυχρηστική πλατφόρμα του ομίλου MQB και, για την ακρίβεια, μια επιμηκυμένη εκδόχή της, η οποία θα βοηθήσει το γερμανικό πολυμορφικό μοντέλο να περιορίσει το βάρος του έως και κατά 100 κιλά.

Εκτός από τη νέα αρχιτεκτονική και τα πλεονεκτήματα της το νέο Touran θα διαθέτει και ανάλογη αισθητική με το μικρομεσαίο best-seller της VW, αναδιαμορφώνοντας τη σχεδιαστική γραμμή στο μπροστινό και το πίσω τμήμα του χωρίς όμως να χάσει την χαρακτηριστική του σιλουέτα.

Επιπλέον, το Touran αναμένεται, με το βλέμμα στη διείσδυση στην αμερικανική αγορά να είναι σαφώς πλουσιότερο εξοπλιστικά υιοθετώντας μια σειρά συστημάτων που θα ενισχύσουν περαιτέρω την πρακτικότητά του όπως το Easy Fold System για την εύκολη αναδίπλωση όλων των καθισμάτων και την αναδιαμόρφωση του θαλάμου.

Σε ό,τι τους κινητήρες, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι καθώς το Touran θα στοχεύσει σε ακόμα περισσότερες αγορές θα διαθέτει μια ευρεία γκάμα επιλογών η οποία, θα υπακούει στις ανάγκες της κάθε χώρας-ηπείρου, ενώ για πρώτη φορά θα περιληφθούν σε αυτές και οι αποδοτικές εκδόσεις με τα διακριτικά BlueMotion.

Στις αναμενόμενες επιλογές του νέου Touran αναμένεται να συμπεριληφθούν οι συνήθεις ύποπτοι από το πλούσιο οπλοστάσιο των Γερμανών μεταξύ των οποίων οι 1,2 και 1,4 TSI σε εκδοχές ισχύος 85, 105 (1.2 TSI) και 122 και 140 ίππων (1.4 TSI) και οι γνωστοί TDI 1,6 και 2,0 λίτρων με απόδοση 105 και 150 ίππων αντίστοιχα.

AUTOMEDIA

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024