Ψόφιο ποντίκι στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Νάξου
Σήμα κινδύνου για την έλλειψη καθαριότητας και απολύμανσης στο Γενικό Νοσοκομείο της Νάξου εκπέμπουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς βρέθηκε ψόφιο ποντίκι στον πρώην χώρο υποδοχής των επειγόντων περιστατικών.
Σήμα κινδύνου για την έλλειψη καθαριότητας και απολύμανσης στο Γενικό Νοσοκομείο της Νάξου εκπέμπουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς βρέθηκε ψόφιο ποντίκι στο πρώην χώρο υποδοχής των επειγόντων περιστατικών.
Το τρωκτικό βρέθηκε μέσα στο συρτάρι γραφείου και είναι το δεύτερο που εντοπίζεται μέσα σε λίγες ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τοπικά μέσα.
Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ζητούν να γίνει επειγόντως απολύμανση σε όλους του χώρους του νοσοκομείου, ενώ καταγγέλλουν παράλληλα τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, υλικά και τροφοδοσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δαμασκός: Τουλάχιστον 5 οι νεκροί και 16 οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση σε καφετέρια [βίντεο]
- Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή στον Ταύρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου
- Love n Peace Festival επιστρέφει με Misty Route, Lia Hide και The Same River
- Μην παίζεις με τις λέξεις
- Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες – Οι νέες υποχρεώσεις για διαχειριστές και ιδιοκτήτες
- Όχι στον πόλεμο στο Ιράν και από νεοσυντηρητικούς




