Για την υπόθεση των συμβασιούχων απολογείται ο δήμαρχος Πάτρας
Με υπόμνημα απολογείται σήμερα, Πέμπτη, στον πταισματοδίκη ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης σχετικά με την υπόθεση της μη αποστολής στοιχείων στο υπουργείο Εσωτερικών. Τα στοιχεία αφορούν στον επανέλεγχο των συμβάσεων 370 δημοτικών υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν, με βάση το νόμο «Παυλόπουλου».
Με υπόμνημα απολογείται σήμερα, Πέμπτη, στον πταισματοδίκη ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης σχετικά με την υπόθεση της μη αποστολής στοιχείων στο υπουργείο Εσωτερικών.
Τα στοιχεία αφορούν στον επανέλεγχο των συμβάσεων 370 δημοτικών υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν, με βάση το νόμο «Παυλόπουλου».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Πατρέων, «ο δήμαρχος με το βλέμμα στραμμένο στις εκατοντάδες των εργαζομένων και τις οικογένειές τους, δηλώνει πως η δημοτική αρχή δεν θα υποχωρήσει και δεν πρόκειται να συμβάλει σε απολύσεις».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο δήμαρχος θα αντιμετωπίσει μαζί με τους δημότες και τους εργαζόμενους τις απειλές και τις τυχόν ποινές, επειδή δεν συμμορφώνεται με τις αντιλαϊκές υποδείξεις της κυβέρνησης».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου