Merck: Εγκαινιάζει την καμπάνια Proud to be an Original
Η Merck, μία από τις κορυφαίες εταιρείες καινοτόμων και ανώτατης ποιότητας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στο φαρμακευτικό και στο χημικό κλάδο, εγκαινίασε μία επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο Proud to be an Original.
Η Merck, μία από τις κορυφαίες εταιρείες καινοτόμων και ανώτατης ποιότητας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στο φαρμακευτικό και στο χημικό κλάδο, εγκαινίασε μία επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο Proud to be an Original. Η καμπάνια προσφέρει στους 39.000 εργαζόμενους παγκοσμίως την ευκαιρία να εκφράσουν γιατί είναι υπερήφανοι που εργάζονται στη Merck.
«Με τη συγκεκριμένη καμπάνια, θέλουμε να τονίσουμε το μυστικό της επιτυχίας της Merck, που είναι οι εργαζόμενοί μας. Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε για πρώτη φορά χρήση ενός εξωτερικού διαδικτυακού ιστότοπου, σε συνδυασμό με το Facebook και το YouTube», δήλωσε ο Walter Huber, Επικεφαλής του τμήματος Group Communications στη Merck. «Επιθυμία μας είναι να ανοίξουμε διάλογο με τους εργαζομένους μας στο περιβάλλον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, με μία ιδέα αυτό-σαρκασμού, και επίσης πέρα από τα καθιερωμένα μέσα εσωτερικής επικοινωνίας.
Η καμπάνια βασίζεται στην ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου διαδικτυακού ιστότοπου www.original.merck.company (ΗΠΑ/Καναδάς: www.theoriginal.company). Εδώ οι εργαζόμενοι στη Merck μπορούν να τεκμηριώσουν γιατί αισθάνονται υπερήφανοι μέσα στην εταιρεία με την ανάρτηση προσωπικών φωτογραφιών (selfies), βίντεο και κειμένων. Έτσι, δημιουργείται στο Διαδίκτυο ένας παγκόσμιος χάρτης με τους «original» της Merck από 66 χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία. Συγχρόνως, η Merck ενημερώνει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σχετικά με τους λόγους που καθιστούν την εταιρεία μοναδική και πραγματικά πρωτότυπη (original).
Το κύριο θέμα της καμπάνιας είναι ένας βάτραχος στο μπλε χρώμα της Merck, ο οποίος σε ένα κινούμενο μουσικό βίντεο απεικονίζει με χιουμοριστικό τρόπο το θέμα του να είσαι ένας «original». Η καμπάνια αυτή συνοδεύεται από ευρείες δράσεις επικοινωνίας στη Merck. Μία από τις πολλές αναρτήσεις στην ιστοσελίδα προήλθε πρόσφατα από τον Karl-Ludwig Kley, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Merck.
health.in.gr
- «Νόμιζα πως θα πεθάνω» – To ύποπτo ανεύρυσμα και τα αναφιλητά της Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες
- Τραμπ: Όλοι οι διαμεσολαβητές να υπογράψουν τις Συμφωνίες του Αβραάμ – «Παράθυρο» και για το Ιράν
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Ξεπέρασαν τα 51,7 δισ. ευρώ τα χρέη στο ΚΕΑΟ / ΕΦΚΑ – Λύση ή παρηγοριά η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων;
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης της 3χρονης – Τα δύο νεκρά μωρά και το τεστ DNA
- ΠΑΣΟΚ: Γιατί αποχώρησε η κοινοπραξία ExxonMobil – HELLENiQ Energy από την Κρήτη;
- Η ηρεμία του να ξέρεις ότι είσαι, επιτέλους, σπίτι
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)





























![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442