Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε ο Κάρολος Παπούλιας

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε ο Κάρολος Παπούλιας

Την πλήρη ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Παπούλιας ενημερώθηκε, από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων του υπουργείου.

Την πλήρη ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Παπούλιας ενημερώθηκε, από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων του υπουργείου και επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, απ’ όπου επικοινώνησε με στρατιωτικά φυλάκια.

Καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σχολίασε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν το αξιόμαχό τους παρά τις οικονομικές περικοπές που αγγίζουν το 50%.

Ο κ. Παπούλιας διερωτήθηκε εάν οι πολλές περικοπές έχουν αντίκτυπο στο αξιόμαχο των ενόπλων Δυνάμεων, για να απαντήσει ο κ. Δένδιας: «Όχι, είμαστε σε αξιοπρεπές επίπεδο».

Σε δήλωσή του ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το επίπεδο ετοιμότητας και εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων, κάτι που, όπως τόνισε, είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια της χώρας και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και της εδαφικής ακεραιότητας σε μία περιοχή που κλυδωνίζεται.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του κ. Παπούλια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024