Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ειλικρινές -και ολίγον τι μαύρο- οικογενειακό άλμπουμ μίας 40χρονης

Το ειλικρινές -και ολίγον τι μαύρο- οικογενειακό άλμπουμ μίας 40χρονης

Η Σούζαν Κόπιχ, 40χρονη μητέρα δύο κοριτσιών στη Νέα Υόρκη, κοίταξε κάποια στιγμή τις φωτογραφίες του οικογενειακού της άλμπουμ και συνειδητοποίησε πως βρίσκοταν σε ελάχιστες -επειδή, εκτός από τις δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα των παιδιών της, εκείνη έπρεπε να τραβήξει και τις φωτογραφίες. Ξεκίνησε λοιπόν ένα πρότζεκτ για ένα κάπως πιο τολμηρά ειλικρινές οικογενειακό άλμπουμ, θέλοντας να δείξει στο φακό όσα συνήθως δεν αποτυπώνονται σε οικογενειακές φωτογραφίες.

Η Σούζαν Κόπιχ, 40χρονη μητέρα δύο κοριτσιών στη Νέα Υόρκη, κοίταξε κάποια στιγμή τις φωτογραφίες του οικογενειακού της άλμπουμ και συνειδητοποίησε πως βρίσκοταν σε ελάχιστες -επειδή, εκτός από τις δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα των παιδιών της, εκείνη έπρεπε να τραβήξει και τις φωτογραφίες.

Ξεκίνησε λοιπόν ένα πρότζεκτ για ένα κάπως πιο τολμηρά ειλικρινές οικογενειακό άλμπουμ, θέλοντας να δείξει στο φακό όσα συνήθως δεν αποτυπώνονται σε οικογενειακές φωτογραφίες.

Σε αρκετές, η Κόπιχ -που, κατά δήλωσή της, είναι συνήθως εύθυμος χαρακτήρας- μοιάζει στα όρια της κατάρρευσης υπό το βάρος των δύο κοριτσιών της. Σε κάποιες απεικονίζει χρήση αλκοόλ ως «αγχολυτικό» δίπλα στις κόρες της, και δεν διστάζει ακόμη και να υπονοήσει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σε άλλες, δείχνει την σεξουαλικότητά της να έρχεται σε αντίθεση με το ρόλο της ως μητέρα -αγκαλιάζοντας για παράδειγμα έναν άντρα με μαγιό στην πισίνα, αγνοώντας τη μία κόρη της που σημαδεύει την άλλη με ψεύτικο πιστόλι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024